Co můžeme USA závidět? No přeci HTC Droid DNA

Občas je až směšné kolik verzí stejného telefonu je představeno. Nebývá to většinou ani záměrem samotného výrobce, jako spíše operátorů, kteří chtějí svým věrným uživatelům nabídnout prostě něco navíc. Mnoho operátorů je často bohatších než samotní výrobci, proč si tedy neobjednat vlastní model telefonu. Tentokrát se jedná o model telefonu HTC, který byl v rozdílných variantách pro Evropu a pro USA.

Copak je to HTC Droid DNA? To je něco podobného, čemu u nás v Evropě říkáme HTC One X+. Na rozdíl od One X+ se model DNA liší lepšími parametry. Kdo za tento rozdíl může? Je to americký telefonní operátor Verizon, který chtěl pro své uživatele lepší telefony než mají v Evropě. Model Droid DNA vychází z nedávno představeného telefonu HTC Butterfly J, který byl představen jeho Tchaj-wanským výrobcem.

Na první pohled se jedná o velmi vzhledný telefon s plochým a oblým designem. Na přední straně modelu Droid DNA lze nalézt 5 palcový SLCD3 displej s FullHD rozlišením 1920×1080 pixelů a malou VGA kamerou. Na zadní straně je 8.1 megapixelový fotoaparát s LED bleskem. Uvnitř se nachází čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 s grafickým čipem Adreno 320. Operační paměť je 2GB RAM.

Telefon má interní paměť o velikosti 16GB, kterou nelze rozšířit, dále má Bluetooth 4.0, NFC a bezdrátové nabíjení. Jako operační systém byl zvolen Android 4.1 s grafickou nadstavbou HTC Sense 4+ a zvukovým vylepšením Beats Audio. Baterie má kapacitu 2020mAh. Svým postojem výrobce HTC trochu zklamal, ale tak třeba se jednou Evropa také dočká lepších modelů než jsou nabízeny v USA.

zdroj: www.gsmarena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *