Společnost Oppo opět šokuje, tentokrát novým hudebním telefonem Oppo R817

Společnost Oppo byla ve světě dlouhou dobu velkou neznámou, ale kousky, které letos předvedla ji vyzdvihly až na vrchol popularity. Byly jsme od ní svědky takových technických vymožeností jako jsou nejtenčí telefony, tabletofony a další. Nyní však společnost Oppo předvedla další zajímavý kousek a to hudební chytrý telefon, který se může pochlubit výjimečně kvalitním zvukem a softwarem pro vyhledávání hudby.

Oppo R817 je novinka, kterou si chce čínská společnost Oppo získat další příznivce, tentokrát ty hudební. Mnoho výrobců se často soustředí na dokonalý výkon, perfektní rozlišení displeje, ale mnohdy zapomínají na kvalitní zvuk, který, jak je známo, není z telefonů nikdy příliš kvalitní. Oppo R817 je vybaven takovým zvukovým zařízením, které by mělo uspokojit i toho nejnáročnějšího decibelového maniaka.

Hlavním lákadlem tohoto modelu je technologie Dirac HD Sound, která uživateli poskytne čistý stereo zvuk s hlubokými basy a možností vlastního přizpůsobení. Telefon podporuje všechny běžné hudební formáty včetně FLAC, OGG, AMR, APE a hudebních seznamů CUE. Telefon také údajně obsahuje software pro jednoduché a rychlé vyhledávání hudby.

Nyní již k bližší technické specifikaci. Na přední straně telefonu lze nalézt 4 palcový IPS displej s rozlišením 800 x 480 pixelů a malou VGA kameru s 2 megapixely. Na zadní straně se nachází 8 megapixelový fotoaparát s LED bleskem. Uvnitř telefonu je dovujádrový procesor MTK6577 s frekvencí 1 GHz, operační paměť je 1GB RAM. Vnitřní paměť má velikost 4GB a je možné ji rozšířit prostřednictvím microSD karet, baterie má celkovou kapacitu 1710mAh. Jako operační systém byl vybrán Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Mnoho uživatelů jistě potěší skutečnost, že byla vytvořena verze pro dvě SIM karty, k dipozici je také více barevných provedení. Jedná se o povedený kousek této společnosti a lze jen těžko tušit s čím dalším nás ještě překvapí. Telefon Oppo R817 je dostupný za cenu kolem 369 dolarů, tedy necelých 8000 korun.

zdroj: www.gizmochina.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *