Vzpoura mozků, Galaxia a Tvrz – staré dobré komiksové časy s časopisem ABC

Vzpomínáte si ještě vůbec na staré české komiksy, které byly nedílnou součástí „ábíček“? Časopis ABC se za poslední řadu let změnil k nepoznání, bohužel, ale ti kdo si stále rádi zavzpomínají na staré dobré časy, mají nyní možnost. Komiksové legendy se opět vrací, sice ne v tištěné podobě uvnitř časopisu, ale v moderním kabátě Android aplikace. Nyní si každý může pročítat své oblíbené komiksy přímo ve svém telefonu.

Vzpoura mozků, Galaxia a Tvrz – to je název aplikace a také zároveň slavných komiksů. Staré sci-fi a retro komiksy mají stále mnoho příznivců a to nejen z řad pamětníků, kdy si je pročítali v dětském věku, ale také současná generace začíná objevovat jejich kouzlo. Aplikace nabízí zakoupení těchto tří komiksů: Vzpoura mozků, Galaxia a Tvrz. Jedná se o komiksovou klasiku, která nedá spát nejednomu jejich příznivci.

Cena celé trilogie je pouhých 75 korun, pokud by si chtěl uživatel zakoupit pouze jednu sérii komiksových příběhů, tak ho bude stát 40 korun. Jedná se o dobrou cenu, nelze stanovit nižší cenu vzhledem k autorským právům na komiksy. Pro stažení komiksů je potřeba internetové připojení, stačí však komiksy stáhnout pouze jednou, poté už je možné si je pročítat offline. Komiksy se prohlíží velmi jednoduše, pohybem prstů po displeji je možné přepínat na další stránku nebo tahem prstů od sebe se zase jednotlivá políčka komiksů zvětší, aby je uživatel lépe viděl.

Všechny komiksy vypadají stejně jako originální vydání, pouze s nejmenšími úpravami. Vychutnat si lze stovky stran napínavých příběhů. Pokud Vás tento svět oblíbených komiksů láká, tak neváhejte a stáhněte si ho přímo do telefonu, můžete si tak zpestřit mnoho příjemných chvil s českými komiksovými legendami. V přípravě jsou samozřejmě i další komiksové legendy jako například Válka s mloky a další, ale vše se teprve připravuje. Již nyní má tato aplikace velké množství příznivců a vysoké hodnocení.

[app]cz.newslab.vzpouramozku&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *