Čína opět zaútočí na trh, tentokrát se značkou ZTE

Čína má více než velké množství výrobců elektroniky, kteří obsadili trh téměř na všech příčkách, patří mezi ně i značka ZTE. Tento výrobce si od minulých let výrazně přilepšil co se týče chytrých telefonů, to mu ovšem zřejmě nestačí a tak se chystá zaútočit na trh znovu, tentokrát s výkonným chytrým telefonem. Boj o své místo na slunci tedy pokračuje, ZTE se snažilo dát do telefonu maximální výbavu, tak uvidíme jak bude konkurovat současným oponentům.

ZTE Grand X Pro je chytrý telefon, se kterým by společnost ZTE ráda udělala díru do světa. Není se čemu divit, letos slavila úspěch již několikrát, tak proč v něm nepokračovat? Čeho se nám bohužel příliš nedostalo, tak to jsou bližší informace o tomto modelu. Nicméně prolétla akorát rychlá zpráva na Twitteru, ze které se konkurenci roztřásla kolena. Není se čemu divit, trh s telefony s Androidy je již tak nasycený, že každý nový telefon znamená další hrozbu pro konkurenci.

Telefon vypadá na první pohled obdobně jako jeho předchůdce, podobou by se uživatelé ovšem neměli klamat, výkonností by měly být oba modely velmi rozdílné. Rozdílnost by se tedy měla týkat především výkonu, dále displeje, který bude pravděpodobně v lepším rozlišení a také možná s novou grafickou nadstavbou. Z doplňků bude pravděpodobně lepší fotoaparát, který by měl poskytnout kromě lepšího rozlišení také kvalitnější videa.

Nabízí se mnoho otázek, jak jen bude tento nový model vybaven. Nezbývá nám ale nic jiného než vyčkávat na další tiskové prohlášení, ve kterém by jsme se měli dozvědět více informací o této chystané novince, zatím totiž nejsou známé ani parametry, ani přibližná doba vypuštění na trh.

zdroj: Twitter

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *