Vybíráte tablet, ale nechcete přebrat? Tak vyberte Toshiba AT300SE

Některý výrobce tabletů útočí na trh s velmi nízkou cenou, někdo zase se špičkovou technologií, co z toho je lepší si vybrat? Společnost Toshiba v tom má jasno, vyrobila tablet, který není ani nejhorší, ani nejlepší ve srovnání se současnou konkurencí. Koupení průměrného tabletu je někdy lepším řešením než výběr absolutní špičky na trhu, která stejně svojí korunu předá jiné špičce na trhu, která ji předběhla v pomyslném závodu o nejlepší tablet.

Toshiba AT300SE je kvalitní tablet, který se sice neřadí mezi ty nejlepší, ale je výkonný a překvapí mnoha svými parametry. Nabízí jednoduchý design, přijatelné vlastnosti a také zajímavé rozměry. Celková tloušťka tabletu je pouhých 10,5 mm a váha pouze 625 gramů.

Tablet Toshiba AT300SE je kvalitní přístroj pro všechny uživatele, kteří hledají všestranný tablet pro svojí práci. Na přední straně se nachází 10,1 palcový displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů a malá VGA kamera s 1,2 megapixely. Na zadní straně se nachází malý fotoaparát s 3 megapixely. Uvnitř můžeme najít čtyřjádrový procesor Tegra 3, operační paměť je 1GB RAM. Interní paměť je celých 16GB a je možné ji rozšířit prostřednictvím microSD karet.

Do základní výbavy tabletu patří také GPS, Wi-Fi a Bluetooth 3.0. Jako operační systém byl zvolen Android 4.1 Jelly Bean. Výrobce udává, že by baterie měla na jedno jediné nabití vydržet až deset hodin. Tablet by měl být dostupný ještě letos, jeho orientační cena bude kolem 299 liber, tedy asi necelých 10000 korun.

zdroj: www.slashgear.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *