Shadowgun: Deadzone se zbavilo nálepky Beta a přináší hlasový chat

Asi jediná čistě multiplayerová 3D hra, která se začala před pár týdny objevovat na zařízeních uživatelů, si stihla za těch několik dnů vytvořit solidní zázemí. Není se moc čemu divit, protože tato scéna byla dosud nepolíbena, nebo pokud ano, tak ve velmi mírném měřítku. Navíc Shadowgun: Deadzone je velmi dobrá hra, která podporuje většinu dostupných gamepadů a můžete si díky tomu užít hru ještě více.

Jak je vidět z počtu stažení, uživatelé něco takového skutečně oslovilo a nyní, když se z Bety stala plnohodnotná verze a počet podporovaných zařízení rapidně stoupl, bude uživatelů jistě spokojeně přibývat. Plná verze, která je nadále zdarma s podporou IAP, tedy mikrotransakcí, se dočkala novinky v podobě možnosti hlasové komunikace s ostatními hráči. Co se týče IAP, ředitel Madfinger Games, Marek Rabas, konstatoval, že při vytváření této části hry jednali velmi opatrně. V praxi to znamená, že ani IAP ani prémiový účet vám neposkytne žádnou výhodu v hratelnosti.

České studio Madfinger Games má solidně našlápnuto na nejlepšího vývojáře 3D her a tento multiplayerový titul je toho skvělým příkladem. Níže se můžete podívat co všechno můžete s Shadowgun: Deadzone zažít, pokud máte alespoň 512MB RAM a verzi Androida vyšší než 3.0. Dá se říct, že pokud máte alespoň trošku novější přístroj, tuto hru v pohodě spustíte.

Shadowgun: Deadzone nabízí:

  • Intenzivní taktický zážitek z multiplayerového boje s až 12 hráči online
  • Můžete si vybrat ze dvou populárních módů – Deathmatch a Zone Control, několika map a z 10 postav
  • Jak vaše postava stoupá na žebříčku, odemykají se vám nové prvky, které jsou dostupné během hry
  • Nové prvky ovládání jako sprint a kotouly byly implementovány do hry
  • Široký výběr zbraní zahrnující samopaly, kulomety, plasma pušky, brokovnice, ostřelovací pušky, granátomety a mnoho dalších zbraní, které všechny můžete vylepšit
  • Spousta věcí včetně lékárny, zásobníků, oslepujících granátů, EMP granátů, ručních granátů, střílen a min
  • Povídejte si s přáteli v reálném čase! Užijte si zcela novou službu – hlasový multiplayer chat – exkluzivně vyvinuto a připraveno díky firmě Ericsson.




Zdroj: Android and Me
[app]com.madfingergames.deadzone[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *