Cena Chameleon Launcheru spadla na $3.99

Poněkud kontroverzní launcher, jehož cesta na světlo světa začala už na Kickstarteru, kde začínal rovnou dvakrát, se netěší tak velké oblibě, jak by si vývojáři přáli. Chameleon Launcher nemá ani příliš vysoké hodnocení na marketu, ale má velkou fanouškovskou základnu už do dob zmiňovaného Kickstarteru.

Každopádně cena tohoto launcheru byla poněkud vyšší, než by mnozí očekávali. $10 je na mobilní aplikaci prostě moc. I ty největší a nejnovější hry Gameloftu a EA Games se drží těsně pod hladinou $7 a i to je dost vysoká částka. Vývojáři zřejmě usoudili, že cena je skutečně příliš vysoká a je lepší mít 50.000 zákazníků po $3.99, než 5.000 po $10. Je to jednoduchá matematika a velmi často to takto funguje.

Zda se jedná o časově omezenou akci nebo si lidé stojící za tímto projektem uvědomili, že s částkou $10 se do tolika přístrojů nedostanou není jisté. Každopádně i cena $3.99, tedy cca 80,- Kč, je spíše prémiová a taková částka se platí za skutečně kvalitní produkty. Zda se mezi ně Chameleon Launcher řadí je těžké posoudit, ale rozhodně to je z Launcherů na tablety to lepší.

Zdroj: Android Central

[app]com.chameleonlauncher[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *