Opakování je matka moudrosti – islovicka


Procvičování je matka moudrosti, a pokud se naše téma týká cizích slovíček, tak to platí dvojnásob. Ne nadarmo se říká, že kolik umíš řečí, tolikrát jsi člověkem. Už jste si možná zvykli, že vás pravidelně zásobujeme velkým množstvím nejrůznějších aplikací, a dnes tomu nebude jinak. Recenzovaná utilita se nazývá islovicka a už ze samotného názvu je patrné, že půjde o dokonalého lektora, který se svou velikostí vejde i do vašeho telefonu. Nezanevřete na zdokonalování a vybičujte se k lepším výkonům. Aplikace je vyústěním českého projektu islovicka.cz, kde naleznete velké množství stažitelných lekcí. Stáhnete si pouze hlasovou položku a následně si vybíráte z dostupných lekcí, které jsou v databázi k dispozici. Na projektu spolupracuje celá řada studentů, lektorů i obyčejných smrtelníků. Přesně tak, fráze a slovíčka můžete přidávat i vy.

Celý projekt je pojat trochu svobodnější formou, takže se nečeká na aktualizace od výrobce, ale kdykoliv se může objevit další soubor s procvičováním. Veškeré lekce jsou seřazeny do přehledných kategorií a dále i podkategorií.

Díky moderním technologiím se uživatelé chytrých telefonů stávají flexibilnější a stále méně omezenější ve svých možnostech. Pokud vás námi recenzovaná aplikace zaujala, tak není nic jednoduššího než využít uložiště google play.

[app]cz.islovicka.android[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *