Do Humble Bundle 4 přibylo dalších pět nových her

Humble Bundle je charitativní, hráči oblíbená, opakující-se akce, ve které získáte mnoho her za zlomek ceny, který byste museli zaplatit za každou hru zvlášť. Tento zlomek ceny si zvolíte sami a sami se také můžete rozhodnout, jak tento vložený kapitál rozdělíte. Máte možnost odevzdat podíl charitě, vývojářům her, které kupujete, a také samotným lidem stojícím za Humble Bundle.

Za cenu, kterou zaplatíte získáte verzi hry pro Android, PC, Linux i Mac a budete mít také možnost svázat tyto hry s vaším Steam účtem. A pokud by vám to přišlo stále málo, můžete u her, které mají vlastní soundtrack si tento stáhnout v mp3 nebo jiném audio formátu a to také zcela v ceně.

Tolik k představení Humble Bundle 4, které je v provozu již něco přes týden a ještě nějakých šest dní zbývá než se tato možnost nadobro zavře. Nyní ke hrám. K původním Splice, Eufloria, Waking Mars, Crayon Physics Deluxe, Superbrothers: Sword & Sworcery EP a Machinarium (to získáte pouze pokud zaplatíte víc než je průměrná částka, která se stále mění) se nyní přidalo dalších pět kousků, a sice fantasy RPG Avadon: The Black Fortress, běhačka Canabalt, logická hra s ozubenými koly Cogs, strategie Swords & Soldiers HD a meditativní zenová hra Zen Bound 2. Tyto nové hry získáte také pouze pokud zaplatíte více než je průměr (který nyní dělá $6.38). Nicméně i za tu cenu je to famózní nabídka, protože za nějakých 130,- získáte 11 (ano, jedenáct) her napříč systémy a navíc můžete pomoci dobré věci – „charity, baby!“.

Zdroj: Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *