Na trh se chystá výkonný smartphone Huawei Honor 2, který bude dostupný za přijatelnou cenu

Zatímco v minulosti byla společnost Huawei dosti přehlížena, tak v nedávných měsících chrlí samé velmi kvalitní telefony. Novinkou bude smartphone, který nabídne špičkový výkon. Bude se jednat o jeden z velmi žádaných telefonů, které překvapí uživatele ještě letošní rok. Smartphone ještě nebyl sice oficiálně představen, ale už nyní Vám můžeme z neoficiálních zdrojů sdělit jeho špičkové parametry.

Huawei Honor 2 je nový smartphone od čínské společnosti Huawei. Výjimečnost tohoto modelu spočívá především v jeho parametrech, měl by nabídnout perfektní výkon a skvělou výbavu. Zdá se, že se společnost Huawei nechce držet skromně při zemi a ráda nabídne svým věrným uživatelům rovnou to nejlepší. Skvělou zprávou je, že telefon bude za přijatelnou cenu, na český trh se tento model dostaví pod oficiálním názvem Huawei Ascend G600.

Na přední straně telefonu nelze přehlédnout jasný 4,5 palcový IPS displej, s rozlišením 1280×720 pixelů, a malou VGA kameru. Na zadní straně je 8 megapixelový fotoaparát a kovově lesklé logo Huawei. Uvnitř telefonu se nachází dvoujádrový procesor Hass K3V2 s frekvencí 1,2 GHz a operační pamětí 2GB RAM. Jako operační paměť byl zvolen Android 4.1 Jelly Bean s vlastní grafickou nadstavbou Emotion UI 1.5. Kromě skvělého výkonu je další výhodou slot pro dvě SIM karty, který jistě mnoho uživatelů ocení.

Skutečnost, která je ještě více překvapující než samotné parametry, je cena, která bude 2399 juanů, v přepočtu zhruba 7500 korun. Díky přijatelné ceně si mnoho méně majetných uživatelů bude moci vychutnat mnoho muziky za málo peněz, již nyní je o tento model velký zájem. Dobrou zprávou pro nedočkavé uživatele je také to, že na telefon nebudou muset dlouho čekat, do České republiky by mohl dorazit dokonce i během listopadu, sice se očekává, že jeho cena bude zpočátku vyšší než se uvádělo, ale i tak stojí tento model určitě za to.

zdroj: www.gizmochina.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *