ZTE Skate Pro – naprostá novinka se řítí na český trh

Kdo nepropadl kouzlu operačního systému Android, tak se s ním dost možná ještě neseznámil osobně nebo má prazvláštní důvod se nezbavit svého zastaralého přístroje. Pro všechny z vás, kteří jsou fanoušky těchto chytrých telefonů, máme naprosto senzační zprávu, že se před českými hranicemi objevil nový ZTE Skate Pro, který chce oslnit nejen svým designem a mnohými funkcemi, ale také nízkou cenou, která se bude pohybovat kolem 4 tisíc korun bez DPH.
Čtyřpalcový displej a operační systém 4.0 je zárukou kvalitního nákupu. Listopad se ponese v duchu ZTE Skate Pro, tak si ho pojďme představit blíže. ZTE Skate Pro bude v listopadové nabídce nabízen společností Telefónica. Tento mobil s jedenáctimilimetrovým tělem zaujme především čistým designem a stylem vycházejícím ze současných trendů.

Zaoblené hrany a vysoké rozlišení čtyřpalcového displeje jsou samozřejmostí a udávají jasný směr, kudy by se měly obdobné telefony vydávat. Výrobci nezapomněli na kvalitní fotoaparát s dokonale ukrytou čočkou, čímž je ochráněna proti případnému poškrábání. 5 megapixelů odpovídá standardu dnešní doby. Tuzemský trh se v průběhu následujících týdnů může těšit na dvě barevné varianty v podobě černé barvy, která vstoupí na trh jako první a následně i bílá.. Nemusíte se obávat, že by tlačítka ovládání hlasitosti a vypínání narušovala celkový design přístroje. Jsou natolik rafinovaně uschována, že si jich na první pohled ani nepovšimnete.

Parádní vybavení

ZTE Skate Pro se může pochlubit operačním systémem Android ve verzi 4.0. Veškeré důležité aplikace spojené s bezproblémovým chodem telefonu jsou automaticky nainstalovány a nemusíte je dodatečně vyhledávat na internetu. ZTE Skate Pro je určen pro všechny uživatele se zájmem o moderní přístroj, a to i v případě, že jste naprostými nováčky. Perfektní a velmi jednoduché ovládání je obohaceno o několik barevných motivů. Telefon je samozřejmě kompatibilní s nejnovějšími aplikacemi, které si můžete již tradičně stahovat z Google Play a tím si svůj telefon přizpůsobit svým individuálním požadavkům již během několika málo minut.

A jak je na tom hardware?

Po této stránce se nemusíte ničeho obávat. Nákupem ZTE Skate Pro získáte jistotu, že nenarazíte na žádný vážnější problém s přiřazováním nových aplikací, ale i her. Qualcomm s procesorem 1 GHz a 512 MB paměti je jasnou vizitkou toho, že výrobci telefonu ZTE Skate Pro mysleli opravdu na vše. Ze stejného hlediska zachování moderního trendu a aktuálních požadavků klientů se zde setkáte se značným úložným prostorem pro vaše data. Celkem 4 GB paměti čekají na vaše fotografie, aplikace, videozáznamy a mnoho dalšího. Pokud by se vám i takto přednastavený prostor zdál poněkud těsný, můžete si jej rozšířit pomocí karet microSDHC, a to až do velikosti 32 GB. Po této stránce nelze ZTE Skate Pro nic vytknout, a to ani jeho cenu, která se stává hlavním tahákem listopadového trhu.

Parametry

Rozměry: 120,5 × 63,5 × 10,85 mm

Hmotnost: 130 gramů

Displej: 4″, TFT LCD, kapacitní, 262 000 barev, rozlišení 800 x 480

Baterie: Li-Ion, 1600 mAh

Datové funkce: EDGE:  HSDPA: 7,2 Mb/s, HSUPA: 5,7 Mb/s, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1+EDR, microUSB

Podporované sítě: GSM: 900/1800/1900 MHz, EDGE, GPRS, 3G: 900/2100 MHz, HSDPA Navigace vestavěná GPS: ano (A-GPS), Google Mapy

Paměť: paměťová karta: max 32 GB, microSDHC 4 GB ROM, Čipová sada, procesor: Qualcomm MSM7227A

Fotoaparát: 5 MPx, autofocus, vyvážení bílé,

Přehrávání hudby: MP3, AAC, WAV a další, výstup 3,5 mm jack

Prohlížení obrázků: JPEG, JPG, GIF, PNG, BMP

FM rádio (přijímač):  Ano

Operační systém: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Organizační funkce: kalendář, poznámky, budík, e-mailový klient, prohlížeč: Android browser, Docs To Go (čtení kancelářských dokumentů)

Obsah balení: ZTE Skate Pro, baterie Li-Ion 1600 mAh, nabíječka 100-240 V (USB A samice), datový a nabíjecí kabel (microUSB), stereo sluchátka (3,5 mm), dokumentace

zdroj: Tisková zpráva Just Communication 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *