Oscura poskytuje děsivou výpravu

Tajemné podsvětí očekává příchod spasitele, ať už vypadá jakkoliv. Zlo které se zahnízdilo hluboko pod rouškou zlověstných zvuků, pastí a mrtvolného zápachu se snaží o nastolení chaosu. Jen ti nejodvážnější mohou vstoupit a pokusit se zvrátit budoucnost, jejíž nedozírné následky si sebou ponese tento svět ještě hodně dlouho. Pokud čekáte, že vám teď představíme rytíře v naleštěné zbroji, či bohatýra s věrným společníkem, tak vás asi nejspíše zklameme.Žádný načechraný Šemík, ani meč z ušlechtilé oceli se zde nevyskytuje. Jde o příznačně neobyčejnou hru, která by neměla chybět žádnému uživateli operačního systému Android, jež má rád dobrodružství a ponurou atmosféru. Dokonce se nestanete ani jakýmkoliv člověkem. Váš hrdina se nepodobá ničemu, co jste doposud mohli vidět a přece jen má dvě nohy, dvě oči a k tomu všemu i dvě ruce.

Velice záhadná bytost, jinak se tento paskvil nazvat nedá a přece vás okamžitě pohltí svým netradičním pojetím herního konceptu. Tedy musíme uznat, že se tato hra na první pohled jeví jako dokonalá imitace Limba. Kdo ji nezná, tomu nebude určitě vadit, že Oscura se pokouší dobít svět podobným stylem. Hra je vystavěna na modelu 2D, což je pro tento typ gamesek nejpřirozenější. Klasická arkáda s velice temnou atmosférou je přesně tím, co listopad potřebuje.

Krásně se schoulit do peřin s teplým čajem a Oscurem v rukách. Venku pěje větrný shon a vy nemůžete odtrhnout oči od svého displeje. Ne, neblouzníme, jen si představujeme, jak tato hráčsky kladně hodnocená hra působí na vaše mozkové receptory. Oscura je navzdory své jednoduchosti skvělou volbou pro všechny pokročilé hráče.

Temná jeskyně je nebezpečným místem pro přespání, proto se ji musíte pokusit zdolat bez jakéhokoliv odpočinku. Dávejte si však pozor na četné pastě, i překvapivě obludné protivníky. Nebudeme vám prozrazovat, čím chce Oscura překvapit na samé konci výpravy, na to si musí přijít každý hráč sám.

[app]com.mtvn.oscuraandroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tdHZuLm9zY3VyYWFuZHJvaWQiXQ[/app]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *