Aplikace Mediafax Zprávy nabízí aktuální zrávy z domova i ze světa

Je příjemné si po ránu otevřít čerstvé noviny a podívat se, co je nového. Co ovšem dělat, když noviny nemáte? Aplikace od společnosti Mediafax nabízí aktuální zprávy z domova i ze světa přímo na displeje telefonů s Androidem. Uživatel si díky aplikaci může prohlížet novinky, ať už je kdekoliv. Novinky se pravidelně aktualizují přesně podle serveru společnosti, takže má uživatel neustále k dispozici čerstvé informace.

Mediafax Zprávy je velmi kvalitní zpravodajská aplikace od stejnojmenné společnosti. Aplikace čerpá informace přímo ze serveru Mediafax. Uživatel má k dispozici zprávy, které jsou přehledně rozděleny do osmi základních kategorií, jsou zde informace z politiky, dopravy, o nehodách, soudních případech, vyšetřování a pátrání, dále domácí i zahraniční ekonomické zpravodajství, informace o událostech v české i světové kultuře nebo klíčové události ze sportu.

Jednotlivé kategorie lze přepínat v horní části displeje. Pokud uživatele nějaká novinka zaujme, tak si ji může otevřít kliknutím na ni. Každý den lze sledovat prostřednictvím aplikace kolem 70 zpráv z domova i ze světa. Uživatel má také možnost sdílení zpráv, novinku lze sdílet prostřednictvím SMS nebo také prostřednictvím sociálních sítí Facebook, Twitter a MySpace.

Jedná se o velmi kvalitní zpravodajskou aplikaci. Na Android marketech se ovšem dočkala pouze průměrného hodnocení, na některých modelech telefonů byly zjištěny potíže s kompatibilitou, ale aplikace je stejně tak jako mnoho podobných stále ve vývoji a na nedostatcích se pracuje. Aplikaci si lze stáhnout zcela zdarma.

[app]cz.mediafax.android.free[/app]

zdroj: www.mediafax.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *