Casio G’zOne TYPE-L je nový superodolný smartphone určený do nepříznivých podmínek

Někdo má rád holky, někdo zase vdolky. To samé platí i o uživatelích telefonů s Androidem, někdo má rád malé a lehké telefony pro snadnou manipulaci, někdo zase výkonné telefony s velkým displejem. Model, který vám dnes předvedeme je opravdu extravagantní model pro náročné uživatele. Jedná se o superodolný smartphone, který je určen do opravdu nepříznivých podmínek. Kromě velké odolnosti překvapí i mnoha dalšími parametry, které jsou na velmi vysoké úrovni.

Casio G’zOne TYPE-L, to je onen telefon, který byl stvořen pro nepříznivé podmínky. Již samotný název napovídá, že nepůjde o ledajaký obyčejný telefon. Hlavní důležitou vlastností je již zmíněná odolnost. Neočekávejte, že se tento model při pádu na zem roztříští na tisíc kousků, svojí odolností by měl předčit i nezničitelnou Nokii 3310 (nemohl jsem si to odpustit :-), pozn. autora). Jedním z prvků odolnosti je zvýšená odolnost vůči nárazu a pádu, dále ještě proti prachu a vodě. Níže se již podívejte na podobu modelu G’zOne TYPE-L, na první pohled je vidět, že se výrazně liší od ostatních běžných telefonů.

K vestavěné výbavě telefonu patří teploměr, senzor orientace telefonu, gyroskop, akcelerometr a senzor atmosférického tlaku. Na přední straně telefonu se nachází 4 palcový IPS displej o rozlišení 800×480 obrazových bodů a malá VGA kamera. Uvnitř telefonu lze najít dvoujádrový procesor Qualcomm MSM8960 s frekvencí 1,5 GHz, operační paměť je 1GB RAM. Nabízí se zde i interní paměť o velikosti 8GB, dále je podporováno 3G a LTE (4G). Jako operační systém byl zvolen Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Telefon bude dostupný v červeném a černém provedení. Společnost Casio má s výrobou superodolných telefonů již bohaté zkušenosti. Abychom nemluvili pouze o jednom modelu, tak níže se můžete podívat například na model Casio G’zOne Commando.

Bohužel více informací o modelu Casio G’zOne TYPE-L nebylo zatím zveřejněno. Telefon bude dostupný u japonského operátora KDDi. Cena telefonu je také zatím záhadou, ale jisté by mělo být pouze to, že telefon bude dostupný ještě letos. V následujících týdnech by se mělo na povrch dostat více informací o tomto odolném modelu.

zdroj: www.androidcommunity.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *