Noční stránky Česká Republika je aplikace, se kterou najdete tu nejlepší zábavu

Hledáte na večer opravdu odvázanou zábavu, ale nevíte kde ji hledat?  S aplikací od Zlatých Stránek to není žádný problém. Pokud hledáte diskotéky, bary či snad kulturu, tak není problém vyhledat přesné místo kam za zábavou vyrazit. Pokud jste náročnější a potřebujete vyhledat erotické služby nebo noční podniky, tak je pro vás aplikace jako stvořená, možná se budete divit kolik zábavy se ve vašem okolí nachází, stačí si nainstalovat tuto Android aplikaci a budete mít noční život jako na dlani.

Noční stránky Česká Republika je aplikace určená pro uživatele, kteří se chtějí bavit. Aplikaci vytvořily Zlaté Stránky a nabízí tak uživatelům plný přístup k mnoha podnikům, hernám, barům a službám. Aplikace nabízí osm hlavních možností podle toho, co uživatel zrovna hledá, jsou to: Kam na drink, Kam na jídlo, Svět hudby, Kultura, Kam za zábavou, Noční život, Pro dospělé, Taxi a doprava.

V aplikaci se sice nenachází vše, ale většina důležitých podniků a služeb je k dispozici. Aplikace využívá přímo Zlatých Stránek a je v ní přes 2 miliony záznamů. Aplikace zobrazuje jednotlivé podniky a služby detailním způsobem, uživateli se zobrazí internetové stránky, adresa, fotografie i popis, dokonce je zde možnost navigace až do určeného místa. Pokud uživatel hledá kam na drink, tak má k dispozici různé bary, kavárny a vinárny, pokud hledá jídlo, tak zase různé restaurace, bufety a jídelny. Pokud by uživatel rád vyrazil za hudbou nebo kulturou, tak může vyhledávat mezi různými koncerty, večírky a kulturními představeními. Pro běžnou zábavu s přáteli lze vyhledat kulečník, šipky a mnoho dalšího. Jestliže je uživatel naladěn na dámskou společnost, tak si může vybírat z různých erotických služeb, nočních podniků, striptýzových barů atd.

V aplikaci je zahrnuto také vyhledání dopravy, takže pokud je pro vás nalezené místo příliš daleko, tak není problém vyhledat Taxi službu a nechat se na zvolené místo odvézt. Uživatelské prostředí aplikace je velmi přehledné a nalezení vhodného místa pro zábavu může zabrat, s pomocí aplikace, pouze pár minut. Další výhodou aplikace je, že je zcela zdarma.

[app]com.goldengekko.ed.verticals.nightlife.mcz[/app]

Zdroj: www.zlatestranky.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *