Alcatel představil nový sedmipalcový tablet OT EVO7 s odnímatelným modulem pro 3G

Společnost Alcatel v nedávné době překvapila trh se svými super levnými tablety a jak se zdá, tak tímto povedeným kouskem to rozhodně nekončí. Další novinkou Alcatelu jsou sedmipalcové tablety, které se mohou pyšnit také jednou raritou a to odnímatelným 3G modulem. Ještě nedošlo k plnému představení novinky, ale už nyní unikly fotografie a přibližné informace o parametrech tabletu.

Alcatel OT EVO7 bude za nedlouho dalším přírůstkem do světa elektroniky, jedná se o tablet společnosti Alcatel, která neváhala a obdařila ho zajímavým doplňkem ve formě odnímatelného rámečku. Odnímatelný rámeček slouží jako přídavný modul pro 3G síť. Nejde zde pouze o tablet, jak to vypadá, tak společnost Alcatel by ráda zaútočila na trh a dostala se alespoň do pozice obstojného konkurenta ostatním společnostem. Vzhledem k tomu, že si Alcatel nechal mnoho informací zatím pro sebe, tak se nejspíš snaží na sebe přilákat pozornost uživatelů i médií.

Na první pohled vypadá tablet velmi vzhledně. Ze zatím základních informací víme, že tablet bude mít sedmipalcový displej a přední VGA kameru. Procesor by měl mít frekvenci 1 GHz a operační paměť by měla být 1GB RAM. Dále bude tablet obsahovat slot pro micro SD karty, jestli bude prodáváno více druhů modelů podle velikosti interní paměti ja také stále záhadou. S jistotou lze ovšem říci, že součástí tabletu bude barevný rámeček sloužící jako 3G modul. Uživatel se tak bude moci rozhodnout, zda bude pro internet využívat Wifi nebo 3G síť. Aby společnost dodala tabletu trochu osobitého stylu, tak budou rámečky k dispozici ve více barevných provedeních.

Rámečky vypadají velmi stylově a vkusně. Jako operační systém byl pro tablet zvolen Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Další informace jsou zatím neznámé, takže dostupnost i cenu můžeme pouze hádat. Nicméně se jednalo o letmé představení novinky a v následujících týdnech by měl Alcatel vydat podrobné prohlášení o této novince.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *