Mějte přehled o cenách benzínu a nafty s aplikací WhatGas

Vysoké ceny pohonných hmot trápí nejednoho řidiče. Ceny benzínu a nafty lámou rekordy a to je důvod proč mnoho řidičů vyhledává nejlevnější benzinové pumpy, v jejich hledání by jim měla pomoci užitečná aplikace, která má přehled nejen o českých, ale i o zahraničních cenách benzínu. Uživatel si může jednoduše prohlížet jednotlivé pumpy a sledovat jejich ceny, díky velké rozdílnosti cen, u různých čerpacích stanic, lze na pohonných hmotách ušetřit poměrně mnoho peněz.

WhatGas je užitečná aplikace, která se může snadno stát nejlepším pomocníkem všech řidičů, které trápí vysoké ceny pohonných hmot. Aplikace slouží k zobrazení čerpacích stanic a také jejich cen. Uživatelé vybírají čerpací stanice přímo na mapě, díky čemuž je jejich hledání jednodušší v případě, že zrovna cestují vozidlem. Další možností je zobrazení nejlevnějších čerpacích stanic v regionu. Aplikace je jednou z nejlepších možností jak zjistit nejlevnější ceny pro benzín, diesel a LPG.

Na rozvoji aplikace se může podílet každý uživatel, databáze aplikace je sice velká, ale zdaleka neobsahuje informace o všech cenách na čerpacích stanicích. V případě, že uživatel narazí na stanici, která není v aplikaci vyznačena, tak může ceny benzínu sdílet a tím aplikaci opět malinko rozšířit. V aplikaci jsou vyznačeny čerpací stanice ve Velké Británii, Irsku, Německu, Portugalsku, České republice, Maďarsku a v dalších zemích. Celkem je vyznačeno kolem 50000 čerpacích stanic.

Mezi čerpacími stanicemi nechybí všechny hlavní značky, tedy Benzina, OMV, EuroOil, Shell, PAPoil, Agip, LUKOIL, RoBiN OIL, Tank Ono, Avant a mnoho dalších. Pro zobrazení cen u jednotlivých pump na mapě, stačí na některou ze stanic kliknout a rozbalí se okénko s cenami. Díky široké platformě řidičů se aplikace rozšiřuje každým dnem a i Vy můžete přispět k jejímu rozšíření tím, že zadáte čerpací stanici ve svém okolí, která ještě v aplikaci není vyznačena. Aplikace WhatGas je ke stažení zdarma.

[app]com.whatgas.android&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *