Slevy v rámci OnaDnes již brzy končí

Také se hrdě hlásíte mezi moderní zákazníky a pravidelné návštěvníky obchodních center? Neuteče vám žádná novinka a už vůbec si nenecháte ujít víkendové nákupy ve vámi vybraných střediscích? Pokud jste si na výše uvedené otázky odpověděli v kladném duchu, tak vám určitě v telefonu nechybí aplikace Nákupní centra. Tato utilita vychází pod taktovkou OnaDnes a nabízí již vylepšenou verzi původního vydání. Aplikace spolupracuje pouze s centry, které ve svých regálech nabízejí produkty ve slevovém režimu OnaDnes. Dostanete se tak k velmi užitečným informacím, kde je možné za opravdu malé finanční náklady nakoupit velké množství sortimentu.

V případě, že se chcete stát informovanou osobou, tak by vám aplikace Nákupní centra za žádných okolností neměla uniknout. Tato akce běží celý rok a končí již za několik dní, proto je tato zpráva vaší poslední šancí, jak si z tohoto ročníku utrhnout i něco pro sebe. Aplikace v sobě ukrývá informace z více než 50 obchodních center s podrobnou mapkou a plánkem všech zařízení.

Získáte tak přístup k aktualitám, novinkám o slevách a v neposlední řadě i o místech, kde se slevy nacházejí. Podrobný vyhledávač vám usnadní celkový pohyb mezi jednotlivými městy. Pro jistotu ještě jednou opakujeme, že akce trvá pouze do 22.10.2012, proto svou šanci nepromeškejte a využijte této aplikace k chytrému a zároveň velice výhodnému nákupu. Po skončení akce se utilita sama deaktivuje.

Aplikace nabízí informace o parkování, rozmístění bankomatů, vždy aktuální nabídku sortimentu v jednotlivých obchodech i s cenou a v neposlední řadě vám nastíní i trasu pomocí navigace Google maps. Nechybí ani kontaktní údaje a otevírací doba jednotlivých obchodů.

[app]cz.smarcoms.nakupnicentra&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY3ouc21hcmNvbXMubmFrdXBuaWNlbnRyYSJd[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *