Angry Birds přilétají do Star Wars (video)

Největší dojná kráva firmy Rovio nemůže být hned tak poražena, naporcována a snědena, protože jak všichni jistě víte, maso z dojných krav není příliš kvalitní. A proto jsou Angry Birds vydáváni ve stále nových a nových prostředích, původní epizody jsou aktualizovány a plněny novými levely a tito populární ptáci jsou aplikováni na rozličné objekty, jako jsou školní brašny, pouzdra, mikiny či spoďáry.

Star Wars je nejspíš nejznámější, nejkultovnější a nejdiskutovanější film/série všech dob a je proto nasnadě, že se právě s tímto kultem spojili kultovní Angry Birds. Osobně nerozumím ani jedné ze zmiňovaných, protože Angry Birds jsem nikdy nepropadl a Star Wars jsem nikdy neviděl. Je to možná divné, ale ani se kvůli tomu necítím nijak nekompletní.

Co nejnovější Angry Birds můžou nabídnout z tohoto ani jiného videa nepoznáte, ale jistě budou vycházet nové a nové trailery, které osvětlí o co v tomto nejnovějším Rovio počinu půjde. Pokud ne, čekat budeme nejdéle do 8.listopadu, kdy mají Angry Birds Star Wars vyjít. Jak někdo řekl, video vydá za tisíc slov, takže bez dlouhých řečí, pojďme na to…




Pokud vám unikl předchozí Angry Birds Star Wars trailer, zde můžete svoji neznalost doplnit.




Zdroj: Angry Birds

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *