Ultralevný muzikant Samsung Galaxy Music

Jihokorejský Samsung vydává nová zařízení jako na běžícím páse. Jeden den máme tu čest s novým smartphonem, druhý den nás zase překvapí nový tablet. A takto se každý měsíc setkáváme hned s několika novými přístroji. Tento měsíc také nebyl na nová zařízení skoupý. Pojďme si představit novinku s názvem Samsung Galaxy Music. 

Jedná se o low-endový telefon, který zaujme začátečníky Androidu a ty, kteří prostě nemají moc peněz a nároků. Tento přístroj je doslova titěrný. Na přední straně nese 3 palcový dotykový displej, který má slabé, ale snesitelné rozlišení 320 na 240 pixelů.

Co se konektivity týče, ta je na dnešní poměry absolutně standardní. Potencionální zákazníci se mohou těšit na GSM/EDGE, 3G, Bluetooth a Wi-Fi. Samozřejmostí je i FM anténa. Pro nouzové focení bude sloužit velmi slabý 3 megapixelový fotoaparát. Na přední straně se setkáme s hlasitými reproduktory, které by měly být dominantou tohoto přístroje.

Jak jsem již výše zmiňoval, tento smartphone je určen především pro mladší generaci uživatelů, kteří jistě ocení vcelku široký výběr sytě barevných variant. Co se designu týče, je telefon vcelku usedlý. Vychází ze základu, kterým je Samsung Galaxy Mini.

Uvidíme tedy, jak si povede. Vzhledem k tomu, že je v dnešním trendu smartphony spíše zvětšovat než naopak, není osud tohoto telefonu zcela jasný. Myslím ale, že se chytne podobně jako Samsung Galaxy Mini.

zdroj: androidauthority.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *