Představujeme LG Nexus!

Před pár hodinami unikla fotografie nejnovějšího Nexusu od firmy LG, která nebyla příliš valné kvality. Nedlouho na to spatřily světlo světa obrázky, které již mají své ostré znaky a z telefonu na nich vyobrazeném lze vycítit podobnost s posledním Galaxy Nexusem.

S informacemi přišel opět server Android and Me, který nedávno zveřejnil spekulace o nejnovějším Androidu s číslovkou 4.2. Tyto informace byly sice nakonec vyvráceny, ovšem nuancí, které potvrzují, že toto skutečně bude nejnovější Nexus je více.

Kódové označení tohoto přístroje bude Mako a díky Nenamark benchmark údajům můžeme říci také pár slov o vnitřnostech. Telefon bude pohánět čtyř-jádrový Snapdragon S4 Pro od firmy Qualcomm, taktovaný na 1.5GHz a grafiku bude pohánět GPU Adreno 320.

Od zdroje, který měl údajně telefon v ruce, bylo potvrzeno, že telefon na obrázcích je ten stejný který měl v ruce. Můžeme tedy celkem s jistotou tvrdit, že takto bude vypadat nejnovější Nexus, který již za pár týdnů seženeme v obchodech po celém světě.

Mně osobně se tvar Galaxy Nexusu velmi líbí, a proto i toto nové LG ve mně vyvolává dobrý pocit z pěkného kousku. No uvidíme, zda se nám zase někdo z Googlu nevysměje, ale tentokrát to vypadá na jistotu…

image

Zdroj: Android and Me

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *