PPL CZ je aplikace, se kterou můžete sledovat svoji zásilku

PPL je jednou z nejvyužívanějších společností v České republice pro rozesílání zboží všeho druhu. Každý den si tisíce uživatelů na internetu zakupují elektroniku, oblečení, různé díly a mnoho dalšího. Kromě dobrých a kvalitních služeb je PPL pověstné také kvalitním servisem, kdy uživatel může sledovat svoji zásilku na internetu. Aby byly služby PPL ještě pohodlnější, tak uživatelé mohou sledovat své balíky dokonce i pomocí užitečné aplikace, která byla stvořena přesně k těmto účelům.

PPL CZ je aplikace, vytvořená společností ZENTITY pro společnost PPL, která slouží ke kompletnímu sledování zásilky. PPL (Personal Parcel Logistic) je přepravní společnost, která nabízí prostřednictvím této aplikace nejen sledování své zásilky, jak již bylo zmíněno, ale s její pomocí bude v dalších verzích dokonce možné využívat přímo služeb, které PPL nabízí.

Aplikace má zcela jednoduché uživatelské rozhraní, uživatel se může dozvědět informace jako jsou: číslo zásilky, odesílatele zásilky, PSČ a město příjemce, částku doběrečného a váhu zásilky, denní či večerní okno doručení, možnost platby kartou řidiči a komu byla zásilka předána. Účelem aplikace je výrazně zjednodušit nakupování a snížit nervozitu, která u mnohých lidí převládá při tomto způsobu doručení. Výhodou PPL byla vždy také snadná komunikace mezi společností a adresátem, díky této aplikaci se stane i toto ještě pohodlnější a uživatel ani nemusí vytáčet číslo, stačí zadat číslo objednávky a pak se jen podívat na detaily.

Výhodou je také použití historie, aplikace si pamatuje deset posledních uživatelem vyhledaných zásilek, které je možné si pojmenovat nebo smazat. Pokud je zásilka na rozvozném depu a uživatel neví kde to je, tak se stačí prokliknout rovnou do mapy a jednoduše se nechat navigovat přímo na depo. Stejně pohodlně lze telefonovat a psát emaily z přehledu stavu zásilky. V aplikaci nechybí ani ucelené informace o kontaktech na všechna depa PPL, včetně GPS souřadnic a Novinky v PPL CZ. Aplikace je dostupná v české i anglické jazykové mutaci. S aplikací si můžete zpříjemnit čekání na vaše zboží, PPL CZ je ke stažení zdarma.

[app]com.zentity.android.ppl[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *