Deník je česká aplikace, která vám přinese čerstvé informace z regionů

Oblíbené noviny Deník zná téměř každý, lze se v nich dočíst čerstvé novinky a události. Deník vychází každý den a jeho obsah je soustředěn pro každé město zvlášť, díky tomu se uživatelé mohou dozvědět maximum informací o tom, co se v jejich regionu událo. Kromě této tištěné verze je možné si stáhnout také aplikaci, která funguje stejně jako tyto populární noviny.

Deník je aplikace, která je alternativou stejnojmenného populárního denního tisku. Uživatelé se mohou z aplikace dozvědět stejné informace a navíc mají tu výhodu, že se je mohou dozvědět z pohodlí svého domova nebo například z práce aniž by museli chodit pro noviny do trafiky. V této aplikaci, jak již název napovídá, lze najít stejný obsah jako v tištěném deníku, ovšem s tím rozdílem, že si lze vybrat mezi informacemi ze všech regionů v České republice.

Uživatel získá po stažení aplikace přístup k událostem ze 71 regionů. Regiony lze vybírat z přehledného seznamu, který je navíc rozdělen podle krajů. V aplikaci se lze dočíst informace z oblasti ekonomiky, sportu, kultury, bydlení, zahraničních událostí, zdraví atd. Dokonce je možné se podívat na aktuální počasí v různých regionech. Samotné uživatelské prostředí je velmi podobné designu, jaký má tištěná verze. Aplikaci si nejvíce užijí uživatelé tabletů a telefonů s velkými displeji. Písmo je ovšem možné v nastavení zvětšit a dokonce je možné si přiblížit celý text, takže i uživatelé s menšími displeji si mohou pročítat Deník aniž by si kazili oči u malého písma.

Většina uživatelů shledala aplikaci za přínosnou, líbí se jim především fakt, že nemusejí cestovat pro noviny a přeci se dozvědí vše ze svých přístrojů. Jediným nedostatkem je načítání, které vadí uživatelům s pomalejším připojením, jinak si zbytek aplikaci především chválí. Aplikaci si mohou užít i uživatelé bez internetu v telefonu, stačí když se připojí na lokální Wifi a články z deníku si mohou uložit pro pozdější přečtení až budou offline. Pro bezchybný běh aplikace je nutné mít v telefonu Adobe Air. Pokud vám v aplikaci něco schází, tak můžete napsat vývojářům své připomínky, aplikace Deník je pravidelně aktualizována a vývojáři stále doplňují nové funkce. Velkou výhodou je i to, že je Deník ke stažení zdarma.

[app]cz.newslab.denik[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *