Anglicko-český slovník Free je kvalitní aplikace s oboustranným slovníkem

Android aplikace pro překlad do cizích jazyků a naopak jsou žádané, na Android marketech je jich ovšem již mnoho a těžko se rozhodnout, kterou z nich stáhnout. Aplikace, kterou si dnes ukážeme nabízí velmi kvalitní slovník, se kterým je možné překládat slova z angličtiny do češtiny a naopak. Tato aplikace je vhodná na cesty, pokud se chystáte do zahraničí, ale stejně tak ji ocení například studenti ve školách.

Anglicko-český slovník Free je Android aplikace pro oboustranný překlad slov v českém i anglickém jazyce. Jedná se o perfektního pomocníka na cesty, který je rychle dostupný a překládá slova okamžitě po jejich zadání. Slovník lze použít k přímému překladu, tedy získat význam slova hned po napsání, nebo je možné využít listování ve slovníku tak, že se napíše slovo a jsou vyhledána všechna podobná spojení.

Pokud se zadává slovo přímo k překladu, tak je obvykle zobrazeno více významů slova, počínaje tím nejpravděpodobnějším a nejpoužívanějším až po ty méně časté významy. Slovník má více kvalitních funkcí, například historie hledaných slov, pokud uživatel opět hledá slovo, které už dříve překládal, tak stačí otevřít historii hledaných slov a slovo si najít. Další funkcí jsou oblíbená slova, různá slova je možné zařadit mezi oblíbené, poté si jen stačí otevřít složku s oblíbenými slovy a lze je odtamtud všechny vidět.

Pro využívání slovníku není nutné používat internet, jedná se tedy o offline slovník, ovšem pokud se aplikace používá poprvé, tak je vhodné aplikaci na internet připojit, aby se mohla aktualizovat databáze slov. Jestliže uživatel využívá internet pravidelně, tak může využít například funkce hláskování, kdy si lze nechat každé z překládaných nebo přeložených slov vyhláskovat. Slovník obsahuje celkem 192000 slovníkových hesel. Anglicko-český slovník Free je ke stažení zcela zdarma.

[app]com.akdevelopment.dict.enczen.free[/app]

1 komentář: „Anglicko-český slovník Free je kvalitní aplikace s oboustranným slovníkem“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *