Jetpack Joyride konečně opustil exkluzivitu pro Amazon a vrhl se na Play Store

Jetpack Joyride je oddychová arkáda, která ovládla spoustu lidí na iOS a nyní je dostupná konečně pro každého i na Google Play Store. Za tímto titulem stojí stejná skupinka lidí jako za oblíbeným Fruit Ninja, čí méně známým, ale stejně hratelným Age of Zombies, vývojářský tým Halfbrick Studios.

Ve hře Jetpack Joyride si oblečete jako ubohý businessman na záda střílející jetpack a budete se snažit doletět co nejdál, aniž by vás něco zabilo. A že toho je spousta. Budou se vás snažit sejmout elektrické výboje nachystané v určité výšce, které musíte přeletět, nebo podběhnout, budou na vás střílet mírně naváděnými raketami, budou vás chtít usmažit laserem, který se bude objevovat v několika místech na obrazovce a vy budete muset levitovat abyste do jednoho nevlétli ani nespadli do druhého.

Jetpack Joyride je příjemná oddychovka, která sice, dle mého názoru, zdaleka nedosahuje kvalit jiné arkádovky, a sice Ski Safari. Nicméně na chvíli určitě zabaví. Jelikož je hra zdarma, jsou zde implementovány mikrotransakce, které nicméně nijak nezasahují do kvality herního požitku a můžete hrát i bez jejich použití a to naprosto bez problémů. Takže, není nic jednoduššího, než zkusit kam až to se svým panďulákem dotáhnete a kolik toho sestřelíte…

[app]com.halfbrick.jetpackjoyride[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *