Na trh se chystají hudebně zaměřené telefony ze série Samsung Galaxy Music

Společnost Samsung se rozhodla, že se zaměří i na tu část uživatelů, která bez hudby nemůže žít, vytvořila proto telefon, který je určen speciálně pro hudbu. S hudebně zaměřenými telefony jsme se mohli setkat již v minulosti a to dokonce téměř u všech výrobců, tato novinka má ovšem překvapit velmi dobrými parametry, kterými se posune na špičku mezi ostatními hudebními telefony podobného typu.

Samsung Galaxy Music je telefon, o kterém se v posledních dnech hodně hovoří, Ve skutečnosti se nejedná o jeden, ale rovnou o dva modely této série, Galaxy Music (GT-S6010) a Galaxy Music Duos (GT-S6012). Jelikož hudbu aktivně poslouchají především mladí lidé, tedy nejvíce studenti, tak by telefony neměly být ani drahé. Společnost Samsung by byla ráda, kdyby se o této novince mluvilo jako o levných smartphonech pro hudební fanoušky. Oba dva modely překvapí svými parametry, ikdyž mezi sebou se liší pouze v tom, že první model je vybaven jednou a druhý zase dvěma sloty pro SIM karty.

Na první pohled lze vidět, že se Samsung snažil o pěkný design, telefony jsou vybaveny reproduktory po obou stranách displeje, uživatel tak dostane kvalitní stereo zvuk. Každý z telefonů má 3″ displej s rozlišením 320×240 obrazových bodů, dále jednojádrový procesor s frekvencí 850 MHz, operační pamětí 512MB RAM, 4GB interní paměťí a slotem na microSD karty. Fotit bude možné s 3 megapixelovým fotoaparátem s LED bleskem na zadní straně, baterie má průměrných 1300mAh. Operačním systémem bude Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Jelikož se jedná o novinku, tak zatím nebylo zveřejněno příliš mnoho informací, dokonce není zatím k dispozici více fotografií těchto dvou modelů. Vytvoření hudebního telefonu za levné peníze nebude zřejmě jediným marketingovým tahem Samsungu, pravděpodobně připraví i systém pro stahování hudby ze svých portálů, aby (kromě samotných telefonů) měl na čem vydělávat, ale to jsou zatím pouze spekulace. Součástí softwarové výbavy by mohl být i kvalitní software pro přehrávání hudby, telefon bude mimo jiné vybaven i FM rádiem s RDS. Oficiální představení těchto dvou modelů proběhne pravděpodobně 11. října, takže se budeme moci těšit na bližší informace i na předběžnou cenu.

1 komentář: „Na trh se chystají hudebně zaměřené telefony ze série Samsung Galaxy Music“

  1. Podle mého názoru se mohou tyto mobilní telefony stát velkým hitem hlavně u mladých lidí. Jestli se jim podaří potlačit cenu telefonu na minimum, tak mají hned oslovenou cílovou skupinu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *