APETIT SEZONNÍ RECEPTY je aplikace, která poradí co uvařit v každém ročním období

Občas je velmi složité stále vymýšlet nějaké recepty a jíst stále ta samá jídla není zrovna nejlepší řešení. Společnost iCom Vision Holding vytvořila aplikaci, která dokáže tento problém vyřešit. Už nemusíte listovat v těžkých knihách receptů, nyní se všechny dobré recepty vejdou do vašeho telefonu. Stačí si zvolit sezónu a prohlížet si náhledy receptů, pokud by nějaký přišel k chuti, tak ho stačí otevřít a pokrm si můžete uvařit.

APETIT SEZONNÍ RECEPTY je aplikace, která nadchne mnoho uživatelů, kteří si rádi vaří sami. Na Android trhu není příliš velké množství českých kuchařek a tím pádem se jedná o velmi vzácnou aplikaci. Co je na této aplikaci tak unikátní, tak to je uživatelské prostředí, které je rozděleno nejen podle druhů jídel, ale také podle ročních období, v aplikaci si můžete nechat zobrazit všechny recepty vhodné pro jaro, léto, podzim i zimu.

Aplikace obsahuje celkem kolem 400 receptů pro již zmiňovaná roční období. Základní nabídka obsahuje: Rychlé letní večeře
Těstoviny, Studené polévky, Nepečené dezerty, Letní zelenina a bylinky, Středomořská kuchyně, Na výlet a na piknik, Houby, 10x kuskus, 10x ovocné knedlíky a Menu na zahradu. To ovšem stále není vše, aplikace prochází neustále novými aktualizacemi a recepty přibývají, pokud se uživatel připojí na internet, tak si může dokonce nějaké recepty přidat.

Jestliže jste natolik výkonní kuchaři, že vám nebudou všechny ty recepty stačit, tak si můžete aplikaci rozšířit o další balíček receptů, ten už je ovšem placený, tato základní verze je zcela zdarma. Placená nabídka receptů obsahuje: 10x zálivka na salát, Dezerty z letního ovoce, Dorty pro děti, Grilování, Jahody, Zavařujeme, Zmrzlina a nanuky. Mezi recepty lze najít i takové speciality jako je například zavařování hub a mnoho dalšího.

Pokud rádi vybíráte očima, tak jistě oceníte foto náhled receptů. V případě, že jste časově omezeni, tak se můžete podívat kolik času zabere příprava receptu a také pro kolik osob jsou porce určeny. Pokud si nějaký z receptů připravíte, bude vám chutnat a budete se o něj chtít podělit se svými přáteli, tak ho můžete sdílet prostřednictvím Facebooku. Jestliže se vám už nyní sbíhají sliny na něco dobrého, tak neváhejte a aplikaci APETIT SEZONNÍ RECEPTY si stáhněte, je zdarma.

[app]com.icomvision.apetit[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *