Samsung Galaxy S3 v růžové barvě míří do Jižní Koreje

Telefonu Samsung Galaxy S3 se prodalo již více než 20 milionů kusů a to jen za prvních 100 dní! Číslo to je jistě obrovské, ale možnost dostat telefon mezi ještě více lidí stále láká. S3 se nyní prodává převážně ve dvou barevných variantách, a těmi jsou ‚Ceramic White‘, tedy bílá a ‚Pebble Blue‘, tedy modrá. Tuto škálu Samsung rozšířil o další čtyři barvy a to o ‚Amber Brown‘ (hnědou), Garnet Red (červenou), Sapphire Black (černou) a Titanium Grey (šedou). To máme už šest barev. Samsungu to ale zjevně nestačí.

S nejnovější barvou nazvanou ‚Martian Pink‘, tedy marťanskou růžovou, chce Samsung zamířit mezi něžné pohlaví, které často nemá potřebu kupovat takto obří a nadupaný model, ale sáhne radši po něčem něžnějším a kompaktnějším. Růžová barva ovšem nebude tahoun, protože Samsung má v plánu dodat do své rodné země ‚pouze‘ 100.000 těchto telefonů, které v 99% budou k vidění opravdu jen u žen.

Marťanská růžová verze Samsung Galaxy S3 se bude prodávat v Jižní Koreji u všech tří mobilních operátorů. Jelikož má ovšem Samsung dobré prodejní výsledky u růžových Galaxy Note a Galaxy S2, je dost možné, že se růžová verze Samsung Galaxy S3 dostane i do Evropy…a potažmo i k nám.

Zdroj: Android Central

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *