Luxusní smartphone Aston Martin Aspire překvapí nejen svojí zlatou konstrukcí

Společnosti, které vyrábějí luxusní automobily se rádi chlubí i elektronikou, kterou vydávají ve jménu své značky. Vždy se jedná o vysoce luxusní zboží, luxus je vidět nejen na samém telefonu, ale také na jeho ceně, která může být pro běžné uživatele závratně vysoká. V nedávné době jsme byli svědky příchodu luxusní sady telefonů od Lamborghini, Ferarri a nyní ukázal výrobce luxusních vozů Aston Martin, že také nechce být pozadu, tak přišel se zlatou novinkou.

Aston Martin Aspire, to je onen telefon, po kterém se začali shánět boháči z celého světa. Zatímco běžné telefony jsou vyráběny z plastových, kevlarových a jiných materiálů, tak Aston nechal vytvořit do svých modelů zlatou konstrukci, bylo použito 24 karátové zlato. Novinka není samozřejmě určena pouze pro boháče, může si jí pořídit kdokoliv, respektive kdokoliv kdo se nebojí si za luxus připlatit.

Kromě použitého materiálu může zaujmout vzhled a parametry telefonu. Jelikož jsou vozy Aston Martin luxusní nebo závodní vozidla, tak i telefon má neotřele bizarní design. Jestliže se nebojíte telefonovat se zlatou cihlou u ucha, tak by vás zřejmě měli zajímat i parametry, jelikož samotný telefon disponuje poměrně slušnou výbavou. Přední strana telefonu obsahuje 3,2″ HVGA displej s rozlišením 480×320, dále jsou k dispozici kontextová tlačítka a nechybí ani přední VGA kamera.

Na zadní straně se nachází 5 megapixelový fotoaparát a také velké logo Aston Martin Racing. Uvnitř telefonu lze nalézt jednojádrový procesor s frekvencí 800MHz a operační pamětí 256MB RAM. Vnitřní paměť telefonu nabízí 512MB místa a je možné ji dále rozšířit o MicroSD karty.

Telefonu nechybí WiFi, Blutooth, GPS a také 3G. Jediné co trochu zklame je operační systém, který je Android 2.3.5 Gingerbread. Baterie má kapacitu 1500 mAh. Dostupnost telefonu je hned ve dvou verzích, v černé a ve zlaté. Rozdíl mezi těmito dvěmi verzemi je ve zlatě, v černé verzi totiž chybí.  Zatímco zlatou verzi telefonu lze pořídit v přepočtu za 31000kč, tak černá verze je „pouze“ za 25000kč.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *