Adobe Photoshop Touch dostal nové funkce, nyní je ve verzi 1.3

Adobe Photoshop je jedním z nejoblíbenějších profesionálních nástrojů na úpravu obrázků a fotografií. Jeho počítačovou verzi, tedy především Photoshop CS, využívají miliony uživatelů po celém světě, proto je tedy i důležitou zprávou, že jeho aktualizace ve verzi na telefon přináší nové funkce. U PC verzí jsou aktualizace a rozšíření běžnou záležitostí, na Androidech si na to uživatelé teprve musí zvyknout.

Adobe Photoshop Touch dostal aktualizaci na verzi 1.3, spolu s aktualizací jsou k dispozici i nové funkce. Tento grafický editor je vnímán jako nepostradatelný nástroj pro každého grafika. Kromě grafiků mu ovšem přicházejí na chuť i běžní uživatelé Androidů. A jaký je důvod? Důvodem jsou téměř neomezené možnosti úprav, uživatelé mají k dipozici mnoho nástrojů, pomocí kterých mohou pracovat s vrstvami, desítkami druhů štětců, zvláštními efekty, přechody a dalšími nástroji.

Díky tomuto produktu od Adobe je možné vytvářet umělecká díla, která v běžných editorech vytvořit nejdou. Jednou z novinek v nové aktualizaci je například práce s obrázky o velikosti 12 megapixelů, která umožňuje vytvářet díla ve velkém rozlišení. dále byly přidány dva efekty pro práci s barvami: Shred a Colorize. V nové verzi jsou také plynulejší animace, skrolování, prohlížeč tutoriálů a souborový manažer. Výhodou je i nové gesto, díky kterému lze pohybem třemi prsty zvětšit obrázek na 100%.

Aktualizace 1.3 pochopitelně není poslední, verze Photoshopu pro Android je hodně osekaná, takže lze očekávat nové a nové aktualizace, které by měli přinést nejenom velké množství nových nástrojů a funkcí, ale i jednodušší ovládání. Pokud si chcete vyzkoušet jak se pracuje s grafikou na profesionální úrovni a Adobe Photoshop Touch ještě nemáte v telefonu, tak si ho můžete stáhnout níže, není ovšem zadarmo.

[app]air.com.adobe.pstouch[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *