Společnost Motorola představila nebezpečně vypadající trio: Droid Razr HD, Razr Maxx HD a Razr M

Motorola chtěla zřejmě potěšit mnoho zklamaných uživatelů, kterým končí léto a tak vytáhla esa z rukávu, patří mezi ně trojice telefonů jimiž doslova vyrazila dech konkurenci. Nejedná se o průměrné telefony ale o bratry z odnože Razr, která je známá svým nebezpečně ostrým žiletkovým tvarem. Podle specifikací lze usoudit, že je opravdu o co stát.

Droid Razr HD, Razr Maxx HD a Razr M, to jsou slavné celebrity, o kterých se zrovna mluví. Společnost Motorola by byla velmi ráda, kdyby je mohlo v ruce držet co největší možné procento uživatelů ještě letos. Tyto tři telefony nepřišly jen tak, mělo by se, údajně, jednat o reakci na salvu úspěšných telefonů od Samsungu.

Rozdíly mezi modely Droid Razr HD a Razr Maxx HD nejsou moc veliké, ale nejsou zanedbatelné. Jejich těla jsou vyrobena z kevlarových vláken a měla by jim dodat odolnost vůči vodě. Oba modely jsou vybaveny 4,7″ SAMOLED HD  displeji s rozlišením 720×1280px a ochranou Gorilla Glass. Uvnitř lze najít 1,5 GHz dvoujádrový procesor a 1 GB RAM. Droid Razr HD má 16 GB datové uložiště s možností rozšíření kartami microSD, Razr Maxx HD má dvakrát tak velké úložiště, tedy 32GB. Oba telefony mají 8MPx zadní fotoaparát s LED bleskem a podporou  natáčení videa v 1080p, přední kamera má 1,3 MPx. Další z rozdílů lze vidět v samotné baterii, Droid Razr HD má 2500 mAh baterii a Razr Maxx HD má 3300 mAh baterii. Operační systém by měl mít update na Jelly Bean. Jejich dostupnost na trhu byla oznámena na letošní listopad.

Model Razr M je kompakt, který je v USA dostupný již tento měsíc. Je vybaven 4,3″ AMOLED displejem s rozlišením 540 x 960 a ochranou Gorilla Glass. Uvnitř se nachází dvoujádrový procesor s frekvencí 1,5 GHz, operační paměť je 1 GB RAM. V zadní části telefonu si lze všimnout 8MPx fotoaparátu s LED bleskem, podporuje  natáčení videa v 1080p. Telefon plně podporuje 4G LTE, CDMA, GSM/EDGE, Wifi a další.

Rozměry telefonu jsou 60,9×122,5×8,3mm a hmotnost je pouhých 126 gramů. Stejně tak jako modely Droid Razr HD a Razr Maxx HD, tak i Razr M by měl dostat aktualizaci na Jelly Bean.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *