Gangstar Rio – pecka od vykradačů

Vraťme se společně na malý moment o několik let dozadu. V tomto případě postačí pouze o dva a vzpomeňme si, kdo že to tenkrát kraloval herní scéně s tituly, které dobývali svět v zařízeních Android. Určitě si vzpomenete na tým vývojářů z Gameloft, kterým za žádných okolností nebylo cizí vykrádat ty nejslavnější PC hry. Nemusíme se dlouho snažit, abychom určili hry typu Order and Chaos online, nebo Modern Combat, který byl věrohodnou napodobeninou Call of Duty. Tento rok se nese v duchu prosluněných pláží. Příměs olova neustále visí ve vzduchu a za každým rohem se mohou ukrývat poslední vteřiny vašeho života. Grand theft auto vstupuje na Android a opětovně z područí Gameloft. Ovšem nenechte se zmást, i pro tentokrát se zvolilo příznačné jméno Gangstar Rio, které si hraje na originalitu. Více společných prvků se slavným předchůdcem GTA už mít nemohlo. Podle našeho názoru to ale nevadí ba naopak, alespoň si hráči mohou zahrát kvalitní pařbu po dlouhé okurkové sezóně.

Gameloft si za svého krátkého působení získalo velké množství příznivců, kteří dychtivě očekávají další nový titul. Gangstar Rio slibuje dlouhé hodiny akcí našlapanou pařbu, kde si ani na malý moment neodpočinete. Pokud jste hráli jakýkoliv novější titul GTA, tak vás ve hře nic nepřekvapí. Na druhou stranu získáte možnost, jak se opětovně vrátit do zašpiněných ulic, kde se nedá věřit snad nikomu.

Gangstar Rio je ve své podstatě už druhým dílem a zároveň i úspěšným pokračováním, které chce navázat na vysokou prodejnost. Gameloft zkrátka ví na jakou strunu brnknout, aby takřka bez nápadu vydělali velké množství peněz. Stačí okopírovat slavnou PC hru, dát tomu trochu jiný mise a dílo je na světě.

Jakmile dojdou nápady, udělá se pokračování a byznys kvete. Jakkoliv to zní jednoduše, tak přesně této politiky se Gameloft drží a prozatím jim to vychází na jedničku. Druhý díl přináší mnohem rozlehlejší mapy, více misí i zábavy. Grafické zpracování je taktéž o něco lepší, takže nejde jen o rozšiřující datadisk k jedničce. Vykrádejte auta, plňte úkoly, nakupujte arsenál a budujte si respekt v nejbližším okolí.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftG4HM&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYW1lbG9mdC5hbmRyb2lkLkFOTVAuR2xvZnRHNEhNIl0.[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *