Aplikace Brigády do kapsy je šikovný pomocník pro hledání brigád od serveru Jobs.cz

Hledání brigády je občas velmi složité, obzvláště v dnešní době, kdy je nabídek příležitostné práce velmi malé množství. Internetové portály pro hledání práce jsou oblíbeným nástrojem pro vyhledávání brigád, ovšem ne každý má možnost listovat na mnoha takových portálech. Změnou může být aplikace, kterou vytvořil portál Jobs.cz, jedná se o aplikaci na vyhledávání brigád prostřednictvím telefonu.

Brigády do kapsy, to je název Android aplikace usnadňující vyhledávání brigád. Jedná se v podstatě o alternativu internetových stránek Jobs.cz, na kterých je možné vyhledávat práci. Zaměření aplikace je především do řad studentů, ti mají téměř nejhorší podmínky pro nalezení jakékoliv brigády. Ačkoliv je již aplikací podobného typu na Android marketech více, tak se vývojáři snažili, aby bylo uživatelské prostředí velmi přehledné a hledání velmi snadné. Pouze pro srovnání, níže je zobrazen portál pro vyhledávání práce Jobs.cz a pod ním ukázka aplikace Brigády do kapsy.

Na první pohled je vyhledávání v aplikaci na Android lehce omezeno, ale o to více je jednodušší. Hlavním kritériem vyhledávání je především město, ve kterém je brigáda hledána, dalším kritériem je druh brigády. Uživatelé si mohou, kromě brigád v České republice, nechat zobrazit i brigády v zahraničí. Obvykle se jedná o práci v Evropě, ale výjimkou není například stáž v USA nebo třeba v Kanadě. Po zadání kritérií se zobrazuje položkový výpis nalezených míst. Každou z položek lze rozkliknout pro detail nebo na ni lze rovnou reagovat. Aplikace se stala vítězem v ceně Aplikace roku 2012 pro kategorii Práce, obchod a podnikání.

Tento nástroj se může stát důležitým pomocníkem pro mnoho lidí. Vývojáři vytvořili aplikaci rovnou ve třech verzích, tedy pro Android, iOS a Windows Phone. Jelikož se jedná o pomocníka v hledání brigády, tak je k dispozici zdarma.

[app]cz.jobs.brigadykapsy[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *