Fish Tank 3d Live Wallpaper je živá tapeta se simulací opravdového akvária

Živých tapet s rybami je na Android marketech opravdu mnoho. Tato tapeta ovšem nabízí pohled přímo do domácího akvária s tropickými rybkami. Akvárium je vhodnou živou tapetou už jenom kvůli svým uklidňujícím účinkům, je navíc plně nastavitelné, takže pokud chce uživatel opravdový klid, tak si nastaví velké množství klidně plujících rybek a relax se dostaví během pár chvil. V akváriu je možné nastavit téměř cokoliv, od ryb až po pozadí.

Fish Tank 3d Live Wallpaper je živá tapeta, která simuluje skutečné akvárium. Jedná se o pohled do akvária, ve kterém lze vidět umělé prostředí s kamínky, vodními rostlinami a samozřejmě akvarijními rybkami. Prostředí tapety je velmi dobře zpracované, je kompletně ve 3D a zároveň v HD rozlišení.

Živé jsou především ryby, které se neustále pohybují, plavou v obou směrech, a také bublinky pohybující se vzhůru. V tapetě je velké množství ryb, nelze zde narazit na žádného dravce, jde pouze o simulaci skutečného akvária. Pokud jste vždy toužili po vlastním akváriu, ale nikdy jste nerealizovali jeho nákup, tak si můžete vychutnat uklidňující pohled na rybky alespoň v telefonu. Prostředí je vytvořeno tak, aby vypadalo skutečně, zelené rostliny v pozadí jsou úmyslně přes celou plochu displeje, protože jak je dobře známo, pohled na zelenou barvu uklidňuje.

V akváriu lze nastavit prakticky vše, pozadí jsou k výběru pouze z několika typů, ale lze upravit i vše kolem. U ryb je možné upravovat jejich počet, směr, kterým plavou a dokonce i rychlost pohybu. Dále se nastavují bublinky, ty mohou volně bublat v nastaveném množství nebo se mohou zcela vypnout.

Příznivcům těchto vodních živých tapet se bude akvárium jistě zamlouvat, jedná se totiž o jednu z nejlepších simulací akvárií, které jsou dostupné ke stažení. Živá tapeta Fish Tank 3d Live Wallpaper je ke stažení zdarma.

[app]com.fishtank3dlivewallpaper.rainbowapp[/app]

3 komentáře: „Fish Tank 3d Live Wallpaper je živá tapeta se simulací opravdového akvária“

  1. Dobrý den.

    Potřebuji poradit. Mám Samsung S5570 Galaxy Mini. Instalace proběhla normálně. V mobilu mám její ikonu, po otevření jde program různě nastavit, ale aplikace neběží. Na SD kartě jsem nic nového nenašel. Je možné, že program neběží, protože mám nedostatek místa? Kde – čím se spouští?

    Díky

    1. Tapety se nespouští, nejsou to spustitelné aplikace. Dávají se na pozadí po dlouhém podržení prstu na ploše na základní obrazovce, ťuknutí na odkaz Živé tapety a vybrání té které zrovna chcete…v tomto případě ‚Fish Tank‘. Doporučuji si přečíst tento článek: http://www.androida.cz/?p=5603

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *