Reálného pavouka na displeji dokáže vykouzlit živá tapeta Spider – Live Wallpaper

Pokud je ve vašem okolí špatné pokrytí sítě, tak nezoufejte a stáhněte si do telefonu pavouka, který Vám vytvoří síť alespoň na displeji. Pavouci byli vždy nevítanými hosty a pocit, že je pavouk na blízku, dokázal vždy vystrašit nejednu slabší povahu. Nová živá tapeta přinese jednoho pavouka přímo na displej uživatele, jeho teritoriem bude pouze displej, na kterém se během okamžiku vytvoří souvislá síť. Nejen, že je pavouk opravdu „živý“, on dokonce reaguje na dotyky uživatele.

Spider – Live Wallpaper je živá tapeta na telefony s Androidem, která přináší reálného pavouka přímo na displej. Nejedná se o žádného velkého sklípkana, ale o sympatického křižáka. Pavouk se pohybuje pouze po síti, která po nastavení pokrývá celou plochu displeje. Pavouk je plně dotykový a pohybuje se pokaždé, když se ho uživatel dotkne. Pavouk leze dokonce i když se ho uživatel nedotýká, ale pokud se ho už přeci jenom dotkne, tak se rozeběhne opačným směrem než byl směr dotyku, efekt je velmi podobný jako by se uživatel dotkl opravdového křižáka.

V tapetě je možné nastavovat pouze dva základní parametry a to pozadí a rychlost pavouka. Co se týče pozadí, tak na výběr jsou pouze dva typy, první je světle zelené a to druhé je více do modra. Cílem vývojářů bylo především vytvořit pavouka, který by se podobal reálnému nejen vzhledem, ale i chováním. Pavouk většinou jenom klidně leží, čas od času se ovšem sám od sebe pohne. Uživatelé, kteří nejsou na pavouka ještě příliš zvyklí, se mohou polekat po každém zobrazení hlavní plochy displeje.

Jedná se o velmi graficky povedenou tapetu. Lze ji použít i jako vkusný žertík a nainstalovat ji svému kamarádovi či kolegovi na plochu a vyčkávat, zdali se pavouka lekne. Spider – Live Wallpaper je ke stažení zdarma.

[app]markooo.si.spider[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *