Milovníci tajemných úkolů a děsivého prostředí si přijdou na své ve hře Letters from Nowhere 2

Jestliže Vás omrzely barevné akční hry, tak na nic nečekejte a nechte do sebe nasáknout tajemnou ponurou atmosféru hry, která své hráče polapí do zajímavých úkolů. Malé městečko ukrývá mnohem více než jen pár rozpadlých domů, mocné vzpomínky občas ožijí a pak je těžké rozpoznat skutečnost od noční můry. Na scénu vstupuje mladá slečna aby čelila dosud nepoznanému, pomáhat jí v tom budou tajemné vzkazy a pomoc netečných a vyděšených občanů.

Letters from Nowhere 2 je název hry, která již svým názvem budí pocit nejistoty. Dopisy od nikud, jak lze hru přeložit, budou hráče pronásledovat celou hru až do jejího konce. Nejedná se o akční hru, ve které se bude bojovat s přímým zlem, zlo je v této hře ukryté a uvidí ho pouze ten, kdo bude pozorný. Žádnému hráči neunikne hlavní příběh, který se bude postupně rozmotávat s každou novou nápovědou. Bude se pátrat po jakémkoliv náznaku nebo další zprávě, která dovede hráče o kus blíže spletitému příběhu.

Hlavní dějovou linii nelze prozradit, tu si musí každý hráč vychutnat zvlášť. Hra je především o logice, jestliže to uživateli myslí, tak pro něj bude hra snadnější. Mnohdy se dostane hráči do ruky dopis a on se musí rozhodnout co udělat, někdy půjde o plnění úkolů, skládání hlavolamů a konverzaci s obyvateli městečka.

Prostředí hry je animované, zalité do ponuré atmosféry, ale zároveň je v HD rozlišení. Ve hře není možné narazit na souvislé mapy, vždy se zobrazí pouze obraz a uživatel bude muset dávat pozor, co musí vyřešit. Některé úkoly mohou být vyřešené za pár minut, nad jinými lze zase strávit klidně i celou noc.

Hlavní hrdinka má nadpřirozené schopnosti a ve svém hledání jich bude patřičně využívat. Velkou výhodou je, když umí hráč alespoň trochu anglicky nebo spíše lze říci, že pokud hráč neumí ani trochu anglicky, tak děj hry vůbec nepochopí.

Hraním hry si lze zlepšit myšlení, postřeh a také angličtinu, protože se lze setkat i se slovními hrami. Pokud vás hra Letters from Nowhere 2 zaujala, tak si ji můžete stáhnout zcela zdarma.

[app]com.g5e.letters2[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *