Efekt lávové lampy je možné si vychutnat s živou tapetou Lavalamp zdarma Live Wallpaper

Lávové lampy byly vždy vítaným doplňkem mnoha interiérů. Působili vždy zajímavým dojmem a vydrželo se na ně koukat dlouhou dobu. Lávové lampy nejsou zrovna levnou záležitostí, takže pokud si chce uživatel užít stejného efektu, tak si může stáhnout živou tapetu, která dovede lávovou lampu napodobit. Displej telefonu uživatele se najednou promění v kouzelné místo, které bude napodobovat efekt lávové lampy, který je možné libovolně nastavovat.

Lavalamp zdarma Live Wallpaper je živá tapeta na přístroje s Androidem. Tapeta simuluje efekt lávové lampy. Po displeji se pohybuje husté skupenství kapaliny, které pomalu klesá ke dnu displeje, tam se ohřeje a zahřáté stoupá vzhůru, po nějaké době se opět ochladí a efekt se neustále opakuje dokola.

Grafika živé tapety je vytvořena velmi originálně, bubliny s kapalinou jsou zobrazeny jako obrysy, za kterými je vidět jemná záře. Uživatel si může nadefinovat barvu lampy a také rychlost pohybu bublin. Na spodní části displeje si lze všimnout jasně modrého dna, které by mělo simulovat teplejší stranu displeje, na které se bubliny zahřejou. Bublin je na displeji hned několik a když do sebe narazí, tak se mohou spojit nebo naopak vytvořit bubliny další. Velmi dobře na efekt působí především kontrast tmavého pozadí, mnoho uživatelů si ovšem stěžuje, že je takto ve dne hůře vidět a tak si ve dne zapínají zobrazení se světlým pozadím.

Tapeta má sice jenom jeden jednoduchý efekt, ale na pozadí telefonu vypadá velmi vzhledně. Bubliny se nikdy nezastaví, pohybují se neustále přesně podle toho jestli jsou blíže ke dnu nebo k vrchu displeje. Lavalamp zdarma Live Wallpaper je ke stažení zdarma.

[app]lavalamp.lavalamplite[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *