Vytvořte si svůj vlastní zábavní park plný děsivých monster, Monster Park!

Z monster a příšer jde občas strach, ale zároveň je na nich něco tajemně lákavého. Monstrum si může vypěstovat a vychovat každý, stačí si stáhnout tuto zábavnou hru a poté vychovávat až desítky neposedných monster. Když bude mít hráč monster dostatek, tak si může otevřít zábavní park a nalákat hromady turistů, čímž vzroste příjem a hráč tak bude moci živit stále více a více příšerek. Chov monster je ovšem celkem pracný, je potřeba aby se jim dostalo potřebného komfortu pro jejich existenci.

Monster Park je zábavná hra, ve které je hlavním cílem hráče chovat monstra, budovat zábavní park a ten neustále rozšiřovat o nové přírůstky. Zpočátku se hráč stará jen o několik monster, monstra vypadají přítulně a neškodně. Čím se vlastně takové monstrum živí? Obvykle musí pojídat krystaly, to je ovšem poněkud nákladné stravování, takže si musí dát hráč velký pozor na to, jak hospodařit se svými penězi. Když monstra vyrostou, tak je možné je mezi sebou křížit, z lásky dvou monster nemůže vzejít nic jiného než další monstrum, ovšem zcela nové podoby. Hráč dosáhne cíle hry ve chvíli, kdy se mu povede mezi sebou zkřížit všechna monstra a získá tak mnoho originálních exponátů do svého zábavního parku.

Jak bude zábavní park veliký je pouze na uživateli, každé monstrum má rádo jiné prostředí, proto i každý pavilon bude vypadat jinak. Pavilony jsou v zábavním parku stavěny hned vedle sebe, stavějí je drobní dělníčci, nestavějí je ovšem zadarmo, téměř za vše je potřeba platit. Zisku lze docílit velkou návštěvností, čím bude park větší a pestřejší, tím více turistů ho bude navštěvovat a tím pádem i více peněz utratí u pokladny.

Svět monster je zajímavý, všechna monstra ovšem začínají jako malí diblíci a postupně se z nich stanou obří a děsiví zabijáci. Každé monstrum vypadá jinak, jedno může být jednooké a chlupaté, další může mít třeba zobák a chapadla.

Jestliže se uživateli zdá portfolio monster malé, tak je na čase je začít křížit. Ke křížení je nezbytně nutné, aby byla monstra dospělá, když tedy monstrum dospěje, tak se mu hledá ideální partner. Křížit je možné opravdu všechny druhy, níže je například zobrazeno jak vytvořit mýtického draka, skřížením jednorožce s létajícím griffinem.

Monstra ve skutečnosti nejsou tak děsivá, jak se to o nich říká, hra je určena pro všechny věkové kategorie, tudíž i pro děti.

Po spuštění hry je možné se poučit o základních možnostech, uživatel může prozkoumat svět monster, postavit park a tvořit nová monstra.

Hra je velmi zábavná a její hratelnost se odhaduje spíše na dny než na hodiny. Monster Park je ke stažení zdarma.

[app]com.kiwi.monsterpark[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *