Samsung Ice Screen – opravdová SMART TV s Androidem

V minulosti jsme se už věnovali ne tak úplně tradičnímu umístění mobilního systému Android. V dnešních dnech je ale tato skutečnost čím dál častější. Android se cpe téměř do všeho, a tak není divu, že se s ním opět setkáváme v televizi. Ta, o které se budeme v tomto článku bavit, se jmenuje Ice Screen a nabídne mnoho funkcí. 

Je příjemné sledovat, jak se Android pomalu rozlévá po celém světě spotřební elektroniky a dostává se dále. Před nedávnem by nikdo nepomyslel na to, že takový mobilní systém může pulsovat v televizi, ledničce nebo palubním systému nějakého automobilu, ale pokrok nezastavíš a my se s Androidem budeme setkávat čím dál častěji a na čím dál více místech.

Teď už ale k parametrům výše zmiňované televize. Jedná se o Samsung SMART TV s názvem Ice Screen. Disponuje 26“ (66cm) obrazovkou, na níž bude možné sledovat dosud nevídané věci. Pohání ji výkonný dvoujádrový procesor o taktu jeden gigahertz na jádro. Co se paměti RAM týče, nabídne opravdu velkorysé 4 gigabajty. Je možné rozšířit vnitřní kapacitu televize pomocí paměťové karty do velikosti 32 GB.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vzhledem k tomu, že máme tu čest s Androidem, můžeme se těšit na nepřeberné množství aplikací a her. Abychom k nim měli přístup, je samozřejmostí Wi-Fi konektivita. K jejímu výčtu se dále přidává HDMI port, tři USB porty a v neposlední řadě 3,5 mm jack na sluchátka či externí reproduktory. Samozřejmostí je také procházení internetu, sledování videí a poslech hudby.

Tato televize nabízí nepřeberné množství funkcí, a tak si může právem říkat SMART TV. Zanedlouho se dostane do prodeje prozatím jen ve Spojených Státech, to ale neznamená, že se s ní v našich končinách nepočítá, můžeme se na ni teda jen a jen těšit.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *