Chete vědět kde koncertují Vaše oblíbené skupiny? Tak si pořiďte Gigbeat – Concerts

Jsou lidé, kteří poslouchají moderní hudbu, někteří mají zase rádi starší klasiku, pokud si ovšem chtějí užít koncert svých oblíbených hudebních skupin, tak toho nejlépe docílí se zajímavou aplikací do telefonu. Aplikace dokáže sama vyhledávat koncerty umělců, které se zadají k vyhledávání. Posléze je možné vidět přesný čas i místo koncertu a to včetně všech důležitých detailů. Aplikace se těší velké popularitě.

Gigbeat – Concerts je aplikace, která dokáže sledovat hudební skupiny a se 100% přesností sdělit uživateli, kde budou koncertovat. Práce s aplikací je velmi snadná, obsahuje přehledné menu, které je rozdělené na čtyři kategorie, první z nich je vyhledávání podle umělce, další podle představení kapely, poté podle lokace a jako poslední je výběr oblíbených skupin.

V první kategorii, tedy hledání podle umělce, stačí zadat název interpreta nebo celé skupiny. Následně se zobrazí položkový seznam, ve kterém je možné jednotlivé výsledky rozkliknout a podívat se na detail. Jestliže se nezadá název skupiny, tak aplikace náhodně vyhledá interprety s nejbližším termínem koncertu.

Když si uživatel najde svoji skupinu nebo interpreta a rozklikne položku, tak jsou mu zobrazeny všechny datumy, kdy se koncertuje, případně výpis dnů, jak dlouho trvá jejich turné. U každého termínu je uveden název akce, místo konání, datum konání a také skupiny, které budou hrát na stejné akci.

Velkou výhodou je, že si uživatel může o každé skupině zjistit vše potřebné, pokud například nějakou skupinu nezná a rozmýšlí se, jestli jít na její koncert, tak stačí zvolit informace o skupině a zobrazí se podrobný popis skupiny od jejího založení až po současnost.

Užitečnou funkcí aplikace je také zobrazení podle nejbližší akce. Jednoduše se zobrazí výpis všech skupin, které budou v nejbližší době pořádat koncert. Prostřednictvím aplikace je možné si dokonce objednat lístky.

Funkcí je opravdu mnoho a pokud je uživatel kulturně aktivní a rád se zůčastní všelijakých akcí, tak aplikaci jistě ocení. Hledání je jednoduché a také velmi rychlé. Po zadání kritérií je obvykle otázkou několika sekund než se zobrazí vše potřebné.

Aplikace je velmi populární především mezi mladými lidmi, kteří se hudebních akcí zúčastní nejvíce, ale popularitu si udělala prakticky u všech generací, které ji využvají. Gigbeat – Concerts je ke stažení zdarma.

[app]fm.gigbeat.android[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *