Znáte státní vlajky? To se ještě uvidí, zahrajte si Státní Vlajky Kvíz

Státních vlajek je beze sporu mnoho, je téměř nad lidské síly si zapamatovat, jak každá z nich vypadá, ale na druhou stranu, proč se v jejich znalosti neprocvičit když k tomu vyšla taková pěkná hra. V nové hře, tedy spíše kvízové hře, se může uživatel procvičit ve znalosti státních vlajek. Nejedná se však o lehký úkol, nejeden hráč již narazil na své hluboké nedostatky a byl ztracen již při kvízu s Evropskými státními vlajkami. Ukažte i Vy jak jste na tom s vědomostmi a jestli dokážete rozeznat, ke kterým státům jednotlivé vlajky náleží.

Státní Vlajky Kvíz je zábavná vědomostní hra, ve které, jak již název napovídá, se budou hledat správné názvy států ke státním vlajkám a naopak. Ve hře jsou k dispozici hned dva módy zobrazování, první z nich je ten, že se zobrazí státní vlajka a hráč musí vybrat z nabídky, o který stát se jedná. Ve spodní části displeje je možné sledovat posuvnou kolonku, která ukazuje kolik času zbývá do konce. Uživatel má pouhých 60 vteřin na to, aby zodpověděl co největší možný počet kvízů. Po výběru správné odpovědi se hned zobrazí kvíz další, na konci každé hry je možné si prohlédnout počet správných a špatných odpovědí.

Dalším možným zobrazením je název státu a uživatel k němu musí vybrat správnou vlajku. Ne vždy je tento úkol lehký, vždy se zobrazí podobné vlajky, takže se může stát, že se uživatel splete a omylem vybere nesprávnou. Hra podporuje velké množství jazyků a nechybí mezi nimi i čeština, ale popisky ve hře jsou tak jednoduché, že není prakticky ani potřeba. Pokud se uživateli zdá počet jeho správných odpovědí uspokojivý, tak může hru nabídnout i ostatním a porovnat, jak jsou na tom se znalostmi například jeho přátelé.

Kvíz je zábavný a jeho ovládání je velmi jednoduché. Státní Vlajky Kvíz je ke stažení zdarma.

[app]net.fractalgate.android.nationalflags[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *