Doprava v Londýně kolabuje, vyřešte to nebo zničte celé město ve hře Traffic Panic London

Ničení věcí může být občas velmi zábavné, především když Vás někdo rozčílí nebo když se vrátíte po těžkém dni domů. Ať už má uživatel dobrou nebo špatnou náladu, tak v této akční hře si užije s každou z nich. Londýn kolabuje, příliš mnoho aut se řítí po silnicích a semafory jsou rozbité. Jediný kdo může situaci vyřešit je hráč, buď může pomoci situaci zachránit a řídit dopravu nebo může zničit celé město a způsobit tak totální apokalypsu v celém Londýně.

Traffic Panic London se řadí do žánru super akčních 3D her. Jestliže je hráč klidné povahy, tak se mu jistě bude zamlouvat správné řízení dopravy. Doprava v Londýně je ve stavu kolapsu, hráč může klikáním na semafory přepínat barvy a tím povolit dlouhé kolony vozidel. Jestliže se chce ovšem hráči ničit, tak může způsobit katastrofu nevídaných rozměrů.

Rozjet velký autobus „Doubledecker“ proti osobnímu automobilu může být i celkem legrace, obzvláště když hned poté automobily vybuchnou a začnou ničit i ostatní vozidla. Ve hře je možné zničit úplně vše, nejenom auta, ale i celé budovy.

Kdo by nechtěl vidět obří kolotoč „The London Eye“ jak se kutálí po silnicích a zlikviduje vše co má před sebou, jedná se o zážitek, který se jen tak nevidí. Celá hra je v HD rozlišení a hráč se může pouze bavit, v této hře nelze narazit na nudu, byla vytvořena pouze pro čirou zábavu. Obzvláště pěkné jsou efekty výbuchů a létající karoserie aut.

Hru je samozřejmě možné kompletně uhlídat a dát si pozor aby nedošlo ani k jedné nehodě, ale tak o čem by ta hra poté byla? Dopravní situaci není vždy jednoduché řešit, pokud dojde k první nehodě, tak to může být pouze začátek mnohem většího řetězce, který může končit roztrhanou cisternou nebo rozmlácenými hodinami na Big Benu.

Vše se ovládá dotykem, stačí pouhý dotyk prstu a nehoda je na světě, stačí ukázat špatný směr a může dojít k velkému výbuchu. Hráč si může připadat jako bůh, který ničí co se mu zamane. Jedná se o hru, která uchvátí téměř každého, na Android marketech je teprve krátkou dobu a už nyní se setkala s velmi pozitivními ohlasy.

Ve hře je velké množství vozidel, zpočátku je jejich počet omezen, tedy především různorodost, ale postupem času si může užiavtel odemknout i speciální vozidla. Mezi speciální vozidla patří například cisterna převážející palivo, raketový vůz, růžová limuzína, bagr a mnoho dalších.

Hra je vysoce návyková a především také vysoce zábavná. Traffic Panic London je ke stažení zdarma.

[app]com.neonplay.trafficpanic4[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *