2 Player Reactor-zabiják času na dlouhé cesty

Smartphony s Androidem dokážou ledacos. Pomůžou vám s orientací, když je potřeba, posvítí vám, vyfotí každý okamžik vašeho života. Díky nim budete mít přímé spojení se světem, přáteli a rodinou. Pomohou také překonat dlouhou chvíli. Když už vás dlouhé cesty autobusem či vlakem ubíjí a knížka těžkne v rukou, rádi sáhnete po nějaké zábavné oddychovce, která jak se říká, zabije čas. Může ale přijít situace, kdy cestujete ve dvou a hledáte nějaký šikovný multiplayer. Právě pro vás je připravena šikovná hra jménem 2 Player Reactor.

Hra je postavena na velmi jednoduchém principu, kdy musí hráč co nejrychleji zareagovat. Po spuštění hry se obrazovka rozdělí na tři části. Na krajích jsou plochy, na které hráč klepne v případě, že má pocit, že je jeho odpověď správná. V prostřed se nachází podnět, na který reagujete. Takových je hned několik.

První z nich se jmenuje „bílá obrazovka“, ta otestuje hráčovu rychlost a bystrost. Když se v prostředním poli objeví bílá, je nutno co nejrychleji klepnout na hrací plochu. Ten rychlejší vyhrává a připisuje se mu bod. Další pak otestuje váš odhad. Na obrazovce se zobrazují čísla od devítky a než odpočet skončí, naskočí otazník, hráč poté musí vyhodnotit čas tak, aby přesně trefil, kdy je na řadě nula.  Váš mozek poté zaměstná hříčka jménem „Barvy“ v poli se zobrazuje název barvy, jehož text má různou barvu, když se název s barvou shoduje, je čas na to zapíchnout prst do hráčského pole a vyhrát.  Dále pak budou smysly zaměstnány hledáním tří stejných tvarů v tabulce. 

Teď přichází na řadu něco pro náruživé matematiky. Před očima vám budou problikávat výrazy. Úkolem je vyhodnotit, zda je výraz správný či nikoliv a reagovat opět rychleji než soupeř. Nyní vás zaměstná kvíz s názvem 5 různých, kdy je úkolem nalézt pět různých tvarů a opět reagovat co nejrychleji. Pro milovníky bludišť a nejrůznějších zapletenců je ve hře připraveno bludiště. Musíte jednoduše vybrat správnou cestu, aby se mohla myš dostat k sýru či sýr k myši. Geografii si procvičíte v následujícím kvízu. K připsání bodu je úkolem správně přiřadit k sobě stát a příslušné hlavní město. 

Specialisté na vyjadřování emocí při psané konverzaci pomocí smailíků zbystří, když dostanou za úkol najít v poli usměvavých obličejů jeden smutný. Matematicky zdatnější jedince potěší rozlišování srážky nejrůznějších geometrických tvarů. Další hříčka, u které si spíše odpočinete, si říká dvojice. Ve dvou zástupech se po středu pohybují dva zástupy nejrůznějších tvarů, když objevíte dva stejné, je čas stisknout svou plochu. Odhad vám prověří hříčka, ježzobrazuje stát a počet obyvatel. Vaším úkolem je vyhodnotit, zda je údaj správný.

Poté přijde ne úplně jednoduchý úkol. Najít chybu v abecedě se může zdát jako nic, ale z vlastní zkušenosti vím, že to je nelehká úloha. Nadšenci v oboru elektrikářském ocení rozlišování plusů a minusů. Když bude znaménko plus převládat nad záporným, je ten pravý čas stisknout svoji část obrazovky. Piškvorky se stali fenoménem a touto hrou se lidé baví již odedávna. Také proto je tato jednoduchá hra použita i v 2 Player Reactor. Jednoduše musíte co nejdříve zareagovat na zobrazení třech stejných tvarů v řadě. Poslední hříčka je matematická. Na střední obrazovce se ukazují kostky dvou barev, pokud se součet dvou barevných variant bude rovnat, je čas zabořit prst do hráčského pole a vyhrát.

Tato jednoduchá hra se skvěle hodí na dlouhé cesty autobusem či vlakem. Dokážete při ní takříkajíc zabít neuvěřitelné množství času, jenž vám skvěle zkrátí dlouhou chvíli. Bohužel občasné záseky kazí dojem ze hry, ale co je pro Českého občana důležité, hra je zdarma a komu by nestačil tento výčet kvízů, je možné přikoupit další na Google Play.
[app]coolcherrytrees.games.reactor&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvb2xjaGVycnl0cmVlcy5nYW1lcy5yZWFjdG9yIl0[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *