Seznamte se prostřednictvím té nejoblíbenější seznamky, je tu Badoo

Poznávání nových lidí je občas těžké, mnody se uživatel nachází v malém městě, nechodí příliš do společnosti nebo si myslí, že nezná ty správné lidi. Pravdou je, že ve skutečnosti se kolem nás nachází mnoho zajímavých lidí, pokud je nemůžete najít, tak si nainstalujte novou seznamovací aplikaci na Android. Jedná se o oblíbený webový portál, který je nově, díky aplikaci, dostupný do všech telefonů. Proč být stále sám když je kolem tolik zajímavých lidí? Jděte na Badoo.

Badoo je internetová seznamka a zároveň také seznamovací aplikace, která nemá obdoby. Výhodou Badoo vždy bylo příjemné uživatelské prostředí a způsob, jakým se lze seznamovat s ostatními lidmi. Princip seznamování je jednoduchý, uživatel si vytvoří nejdříve profil, do kterého umístí svoji fotku a napíše o sobě nějaké informace. Uživatel je pak následně zařazen do databáze a každý den si může zobrazovat lidi ve svém okolí.

Jenom v každém českém městě je možné narazit na tisíce tváří, jedná se o jeden z nejpoužívanějších nástrojů k poznávání lidí. Badoo není sice tak populární jako Facebook, ale na rozdíl od něj se na Badoo lze seznámit s vhodným protějškem. Uživatel si může nechat částečnou anonymitu nebo do svého profilu napsat téměř vše co ho napadne.

Prostředí aplikace se ovládá velmi jednoduše, uživatel má k dispozici několik základních sekcí, mezi které patří profil, hledání a další. Nejčastěji zobrazovanou stránkou je vyhledávání lidí v okolí. Uživateli se nezobrazují zbytečné texty, ale pouze tváře profilů. Není tak problém narazit na své kamarády, kamarádky nebo také na osudovou lásku. Každý den se díky Badoo seznámí tisíce lidí. U každého profilu je vidět, zda-li je uživatel online či ne. Profily lze rozkliknout a podívat se na detaily, případně poslat soukromou zprávu.

Po rozkliknutí profilu je možné si prohlížet fotografie uživatele v náhledovém zobrazení nebo v zobrazení přes celý displej. Každý uživatel uvidí zájmy a koníčky toho druhého, dále co rád poslouchá za hudbu, kam by se rád podíval, jaké je znamení, kolik váží, jak je vysoký, barvu očí a mnoho dalšího. Je zde možné najít ten ideální protějšek, pokud uživatel zjistí i sympatie z druhé strany, tak si lze domluvit například i rande.Jednou z dalších funkcí Badoo je stránka „Chceš mě potkat?“. V této sekci si uživatel prohlíží profilové obrázky lidí z okolí a u každého z nich si musí vybrat ze třech nabídek: ano, ne a možná. Pokud si uživatel vybere ne, tak je daný rofil jednoduše zahozen, pokud je ovšem zvoleno ano nebo možná a druhý uživatel pak s Vaším profile provede to samé, tak to znamená, že jsou zde jisté sympatie a šance na to, že by mohlo jít o zajímavý vztah.

S jednotlivými uživateli je možné chatovat a zasílat si zprávy. Psaní zpráv je velmi jednoduché a uživatel má k dispozici i speciální znaky jako třeba smajlíky.

Úprava osobního profilu je velmi jednduchá, pokud chce uživatel nahrát nové fotky, tak stačí zvolit jejich umístění v telefonu.

Jedná se o unikátní seznamovací aplikaci, která může pomoci najít i těm nejosamělejším uživatelům ten správný protějšek. Aplikace Badoo je ke stažení zdarma.

[app]com.badoo.mobile[/app]

3 komentáře: „Seznamte se prostřednictvím té nejoblíbenější seznamky, je tu Badoo“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *