Víte kde se točí ta nejlepší Plzeň? Pilsner Urquell Navigator Vás nasměruje

Pivo Pilsner Urquell, neboli také mezi vlastenci známé jako „Plzeň“, lze nalézt na mnoha místech. Pravidelní štangmasti dobře znají všechny hospůdky a restaurace ve svém okolí, kde se toto pivo točí. Co ovšem dělat když jsou v cizím městě? Tato jedinečná aplikace dokáže uživatele nasměrovat do nejbližšího podniku, kde se točí ta nejlepší Plzeň. Všechny podniky byly pečlivě vybírány a v aplikaci se nacházejí pouze ty, které splňují ty nejlepší standardy.

Pilsner Urquell Navigator je aplikace určená nejen pro vášnivé pivaře, ale prakticky pro kohokoliv, kdo rád okusí kouzlo pravého českého moku s názvem Pilsner Urquell. Cílem vývojářů bylo, kromě záchrany uživatelů před dehydratací, ukázat podniky, kde se točí pivo zmiňované značky tím nejlepším způsobem. Do navigátoru nebyla vybírána každá restaurace nebo hospoda. Vybráno bylo přesně 378 podniků, všechny z nich splňují přísná kritéria pro kvalitní výčep piva.

Velmi dobrou funkcí navigátoru je, že může zobrazit podniky přímo na mapě, využívá k tomu Google mapy. Uživatel si může aktivovat navigaci a nechat se navést až na určené místo. Hlavní menu navigátoru obsahuje tři základní položky. Kromě klasického hledání je možné si nechat zobrazit nejbližší podnik, podnik doporučený samotným sládkem a nebo podnik, který uživatel navštěvuje nejčastěji.

U každého výpisu je vždy uveden název podniku a hned pod ním je přesná adresa. Pokud uživatele nebaví popíjet o samotě, tak může jednoduše pozvat své přátele. Přátele je možné vkládat ze seznamu.

Jedná se o pozoruhodnou aplikaci, kterou ocení mnoho vlastenců milujících dobré pivo, Pilsner Urquell je oblíbený nejenom u nás, ale jeho chuť testují i miliony cizinců po celém světě. Aplikace Pilsner Urquell Navigator je ke stažení zdarma.

[app]com.rhomobile.pilsnerurquellnavigator[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *