Zahrajte si na kytarového mistra ve hře Music Hero

Je hezké umět hrát na nějaký ten hudební nástroj. Uživatelé, kteří mají tu smůlu, že na žádný hrát neumí, tak si mohou zahrát alespoň hru, která jim na chvíli umožní zažít pocit kytarového mága. Jedná se o napodobeninu světově oblíbené hry Guitar Hero, která je dostupná ve stovkách modifikacích na všechny herní konzole, počítače i telefony. Uživatel má ve hře k dispozici tři struny, na které přicházejí jednotlivé tóny a hráč musí na struny klikat přesně ve chvíli, kdy tón protne pole struny pro kliknutí.

Music Hero je hudební hra, ve které uživateli hraje základní hudba a on musí na základě hudební předlohy klikat prstem na tóny, které mu přicházejí. Ve chvíli, kdy uživatel kliká na tóny, tak se spustí celá melodie skladby, když hráč tón prošvihne, tak hlavní melodie utichne. Tři hlavní struny jsou zobrazeny jako tři barevné pruhy, modrý, zelený a červený.

Každý tón vypadá jako drobné kolečko, které se přibližuje po pruhu. Struna je zakončena totožným kolečkem, na které se po protnutí s tónem musí kliknout. Okamžik, kdy se tón protíná s koncem struny je velmi krátký, takže je potřeba zareagovat včas. Struny jsou sice jenom tři, ale i tak je nával tónů občas natolik intenzivní, že ho hráč téměř nebude stíhat.

Ve hře se získávají body, čím více tónů uživatel stihne, tím více bodů má. V základním nastavení hry se volí hlasitost, vibrace a efekty. Během hry se uživateli zobrazuje kolik procent skladby již uběhlo a také kolik procent ho ještě čeká.

Hru je možné kdykoliv pozastavit, takže se hráč nemusí obávat, že by přišel kvůli zbytečnému vyrušení o důležité body. Místo pro klikání prstů je velké a hra jako celek se ovládá velmi dobře. Při prvním spuštění hry má uživatel jednu základní skladbu, ve které si může vyzkoušet celé ovládání, další skladby již budou mnohem rychlejší a složitější.

Na výběr je základní množství skladeb, u každé skladby je možné se podívat, na kolik procent ji hráč zvládnul zahrát. Jestliže se zdá hráči skóre příliš malé, tak si může skladbu pustit znovu a skóre vylepšit.

Hra je zábavná a většina uživatelů se k ní i po čase ráda vrací. Music Hero je ke stažení zdarma.

[app]com.wordsmobile.musichero[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *