Pokud máte rádi hádanky, tak je pro Vás hra All Talk FREE to pravé

Je to bílé, dává se to do kávy a vyrábí se to z řepy, copak to je? Pokud máte rádi hádanky, tak pro vás není nic lepšího než nová hra, která je hádankami naplněna doslova k prasknutí. Hádanky probíhají takovým způsobem, že je vždy uveden počet písmen slova a následně začnou přicházet nápovědy. Úkolem hráče je uhádnout o jakou věc nebo činnost se jedná na pokud možno co nejmenší počet nápověd. Nápovědy jsou psané nebo mluvené.

All Talk FREE je aplikace stvořená pro uživatele, kteří rádi hledají odpovědi na hádanky a kvízy. Hráči budou pokládány otázky a nápovědy na určitou věc, zvíře, činnost nebo cokoliv jiného a hráč musí uhodnout o co se jedná a napsat to do kolonky s tajenkou. Aplikace je sice v angličtině, ale jedná se o pomalejší a srozumitelmnou angličtinu, které porozumí i začátečníci. Za každé uhodnuté slovo dostává hráč mince.

Níže je vidět ukázka typické hádanky, hráč dostal několik slov jako nápovědu. Velkou výhodou hry je, že se nehraje pouze proti telefonu, ale je možné hrát i se svými přáteli, kterým lze vytvořit vlastní hádanky. Díky této možnosti může mít uživatel každý den dávku nových a originálních hádanek nebo může naopak pokládat nápovědy a hádanky někomu jinému.

Ovládání aplikace je velmi jednoduché, po zaznění nápovědy stačí napsat slovo do volných kolonek, pokud dané slovo do kolonek nevychází, tak to znamená, že se uživatel mýlil. Ne vždy je lehké hádanku uhodnout, vždy je možné se vzdát, v tom případě hráč ovšem přichází zbytečně o minci.

Ve hře si lze vybrat ze tří obtížností, nejdříve je k dispozici startovní balíček, který je určen pro začátečníky, slouží především k tomu, aby hráč pochopil jak se má hra správně hrát. Aby se hráč dostal k dalším balíčkům, tak je bude muset nejprve odemknout. Vybrat si lze i z kategorií, zatímco v jedné kategorii se popisují a hádají předměty, tak v dalších to mohou být třeba hry nebo celebrity.

Jedná se o výjimečně zábavnou hru, kterou si hráč užije dobře sám i se svými přáteli. All Talk FREE je ke stažení zdarma.

[app]com.pocketgems.android.alltalklite[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *