WebMD Baby je aplikace, která přináší rady pro nezkušené rodiče o tom jak se starat o dítě

Starat se o čerstvě narozené dítě není vždy zrovna lehký úkol, obzvláště pro mladé rodiče, kteří nemají s péčí o miminko příliš zkušeností. Nová aplikace je tu od toho aby rodičům poradila ve správné péči o malé děti. Aplikace obsahuje rady pro maminky i tatínky. Jedná se o důležité rady ohledně zdraví, očkování, správné stravy a přístupu k nemluvňatům. Jde o první aplikaci svého druhu, která se ovšem stává hitem u mnoha mladých lidí.

WebMD Baby je velmi užitečná aplikace, kterou ocení všichni rodiče, dává totiž rady ohledně správné péče. Pokud se rodičům zdá, že je dítě nemocné, tak si mohou v aplikaci najít všechny dětské nemoci od jejich příznaků a dohledat také postup popisující co dělat v případě, že je dítě skutečně nemocné. Celá aplikace je přehledně rozdělena a poskytuje tak rodičům pohodlné uživatelské prostředí pro snadné ovládání.

Nejdůležitější položkou hlavního rozdělení je „Baby“, zde se rodič dozví vše důležité o dítěti. Seznam začíná návodem na správnou péči, dále pokračuje kategorií o dětských nemocech a úrazech, poté jsou zde kategorie jenom pro maminky a jenom pro tatínky a poslední položkou jsou na výběr rodičovské tipy a rady.

Celá aplikace má dětský vzhled, na první pohled je to možná trochu kýčovité, ale aplikace plní důležitou roli především v jejím obsahu. Aplikace umožňuje rodičům vést dokonce něco jako rodičovský deník kam lze vkládat různé poznámky, příběhy a fotografie.

Zřejmě nejdůležitější kategorií je první pomoc a nemoci, zde je možné se dočíst jak postupovat, když dítě přestane dýchat, když má zástavu srdce nebo třeba i když má teplotu. Jedná se velmi dobrého rádce, který může dítěti zachránit i život.

Uživatel má přístup dokonce i k online diskuzi, kde se může přímo lékařů zeptat na různé rady. Aplikace je ovšem v angličtině, takže pro české rodiče je vhodnější zavolat běžnému lékaři.

Ať už je uživatel rodič nebo se na to teprve připravuje, tak je tato aplikace určitě dobrým začátkem jak se dozvědět mnoho potřebných informací. WebMD Baby je ke stažení zdarma.

[app]com.webmd.baby[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *