Humble Bundle, část třetí – získejte čtyři hry, za cenu, kterou si zvolíte

Humble Bundle je akce, která tu pro systém Android byla již dvakrát. Jedná se o několik multiplatformních her, které můžete hrát na systémech Windows, Mac, Linux a v tomto případě také Android. Humble Bundle bývá i výhradně pro počítače, nedávno třeba proběhlo Humble Bundle Indies, kde bylo šest Indies her, pro všechny počítačové platformy.

Toto Humble Bundle přináší hru na styl stařičkého Pongu BIT.TRIP BEAT, dále pak tower defense hru Fieldrunners, vesmírnou periodickou tabulku SpaceChem a nakonec možnost zahrát si na počítačového mága ve hře Uplink. Poslední dvě hry jsou dostupné pouze pro tablety, SpaceChem je pro obrazovku větší než 5″, Uplink je možné hrát až od 7″.

Pokud zaplatíte vyšší částku než je průměrná, která se neustále mění, převážně navyšuje, dostanete navíc také pěknou puzzlí hru s názvem Spirits. Je pravděpodobné, že do skončení této akce, což bude 30.srpna v jednu hodinu ráno, přibude ještě jedna hra. Není to jisté, ale velmi často to tak bývá.

Cenu, kterou zaplatíte si můžete skutečně vybrat naprosto svobodně. Můžete zaplatit klidně deset centů, ale pokud zaplatíte méně než dolar, budete upozorněni, že nezískáte klíč ke Steamu, pokud tedy chcete přidat hru do vaší Steam knihovny, musíte přitlačit. Navíc to není úplně fér vůči vývojářům, potažmo i tvůrcům Humble Bundle. Přispívat budete i na charitu, ale je čistě na vás, jak rozdělíte vložené peníze. Klidně můžete všechno dát vývojářům, nebo dát všechno na charitu, rozdělit to na třetí stejné díly, prostě jak si jen ráčíte přát. Vše je jen na časem rozhodnutí.

Hry z Humble Bundle se instalují přes standardní .apk soubor, který musíte nahrát do telefonu a tam ho poté spustit. Je proto také nutné povolit instalaci aplikacím mimo Google Play Store. K souborům se dostanete po zaplacení (přes PayPal, Amazon Pay, nebo Google Wallet) vámi vybrané částky a to přes odkaz, který vám dojde v mailu.

Link: Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *