Začněte trhat asfalt s novou závodní hrou Asphalt 7: Heat

Závodní hry jsou stále dokonalejší a propracovanější, to lze říci i o pokračování slavné závodní hry, ve které jsou k dispozici ta nejlepší auta světa a velmi zajímavé tratě. Hra je vysoce návyková a hráč si bude moci vychutnat, kromě nádherných vozů, detailní prostředí. Města ve hře jsou vytvořena podle skutečné předlohy. Hlavní úlohu bude hrát ve hře dobré soustředění a rychlé reakce na ostatní soupeře, své výsledku závodů je možné sdílet i na sociálních sítích.

Asphalt 7: Heat je jedna z nejlepších závodních her vytvořených pro Android. Jedná se o závody aut v prostředí různých velkých měst. Hráč má k dispozici své auto a měl by se pokusit dojet na co nejlepším umístění. Auta je možné měnit, ve hře jich je k dispozici celkem 60, zpočátku se bude začínat se základními vozidly, s postupem vyhraných závodů se budou odemykat i lepší vozidla.

Jako první nadchne každého hráče propracované prostředí, fyzika, detailní textury a dokonce i osvětlení. Každé město ve hře odpovídá reálnému zobrazení města, vývojáři vycházeli z mapy skutečných měst.

Jelikož ve hře jezdí především velmi rychlá auta, tak se bude často jezdit velmi vysokou rychlostí, je třeba dát pozor na nárazy do zdí a na útoky a blokování od ostatních protihráčů.

Dokonce i s pomalejším autem je možné vyhrát, někdy se stačí soustředit na precizní řízení. Ve hře se sbírají speciální bonusy. Bonusem může být zvýšení rychlosti atd.

Velmi dobře vypadají města i v noci, zářící neony a světla jsou i ve tmě dobře vidět a uživateli budou připadat jako kdyby se doopravdy projížděl po městě.

Ve chvíli kdy uživatel použije nitro nebo se dostane ke zrychlovacímu bonusu, tak se hra na chvíli rozmaže aby uživatel nabyl efektu velkého zrychlení.

Svým zpracováním se hra řadí mezi absolutní špičku ve svém žánru. Asphalt 7: Heat je ke stažení za 20kč.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM&feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwiY29tLmdhbWVsb2Z0LmFuZHJvaWQuQU5NUC5HbG9mdEE3SE0iXQ..[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *